25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

A ajuns la spital după ce a fost lovit cu ranga de un amic de pahar

La Spitalul Câmpulung a ajuns, săptămâna trecută, un bărbat de 36 de ani, din municipiu, cu un traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovit cu o rangă în cap de un tovarăş de pahar. Aflat în momentul incidentului sub influenţa băuturilor alcoolice, tânărul nu-şi mai aminteşte ce anume a provocat reacţia agresivă a prietenului său, cert fiind faptul că el aşteaptă cu nerăbdare să fie externat, pentru a-l chema în judecată.

În ziua cu pricina, Marius R. a ieşit la o bere cu prietenii, cheful ţinându-se pe marginea unui şanţ aflat în apropierea unui magazin din cartierul Pescăreasa. La un moment dat, unul dintre tovarăşii de pahar a luat o rangă dintr-o maşină şi, fără să spună vreun cuvânt, a sărit asupra lui Marius, lovindu-l direct în cap, sub privirile buimace ale celor prezenţi.

În urma loviturii, bărbatul şi-a pierdut conştienţa preţ de mai multe minute, revenindu-şi în momentul în care la faţa locului a sosit ambulanţa, chemată de un vecin care văzuse toată faza. Ajuns la spital într-o avansată stare de ebrietate, dar şi năuc în urma loviturii primite, tânărul a primit îngrijiri medicale de urgenţă, după care a solicitat externarea. A semnat pentru acest lucru, iar medicul care l-a îngrijit i-a dat voie să părăsească spitalul, atenţionându-l, însă, că face o mare greşeală, deoarece lovitura primită la cap fusese una puternică şi necesita observaţie medicală mai multe ore. Cum cadrele medicale nu s-au putut înţelege cu el, l-au lăsat să plece. Mare greşeală a putut face, pentru că, după câteva ore, a început o durere cruntă de cap, care nu i-a dat pace deloc, timp de două zile. Când nu a mai putut suporta durerea, el a venit din nou la spital şi a cerut ajutorul medicilor.  Acum se află internat şi urmează să mai rămână în spital sub observaţie medicală. Atunci când se va externa, el intenţionează să-l acţioneze în judecată pe amicul agresor.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!