20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Lavinia Grigore, imaginea galei în care s-au „duelat” Alin Gălătescu şi Cătălin Botezatu

Fără nicio exagerare generată de mândria că Lavinia Grigore este musceleancă de-a noastră, tânăra plecată din Câmpulung, la studii, absolvite în această vară, a devenit unul dintre cele mai bine cotate modele din România. Ca dovadă a aprecierii frumuseţii ei deosebite o reprezintă apariţia  pe afişul unuia dintre cele mai importante evenimente fashion ale anului, consumate de curând. Mai precis, pe 10 şi 11 august, s-a desfăşurat

C Fashion Gala Summer, ediţia a II-a, în cadrul căreia organizatorii au consemnat „o premieră absolută”. Redăm din promo-ul acţiunii: „Pentru prima oară în ultimii zece ani sau mai mult, se întâlnesc pe aceeaşi scenă, cu aproximativ aceleaşi feţe, Alin Gălătescu&Friends cu Cătălin Botezatu&Friends”, pe parcursul a „două zile de fashion intens, cu o mulţime de designeri talentaţi şi un spectru de creaţie foarte larg – 15 colecţii Pre-Fall 2016-2017 sau Cruise 2017. Două universuri creative, aceeaşi dragoste pentru modă şi frumos.”, a fost invitaţia transmisă de organizatorii manifestării concepute sub forma unui „inedit dialog creativ”, derulate la piscina “Chaboo”, din Bucureşti, săptămâna trecută, miercuri şi joi. Show-ul s-a încheiat cu un recital live susţinut de Raluka.

Imaginea aleasă pentru afişul evenimentului o înfăţişează pe tânăra din Câmpulung, Lavinia Grigore, manechinul Agenţiei “Rue des  Modeles”, imortalizată de Emanuel Zainea, într-o ţinută a designerului Mimi Chipăilă, cu care aceasta are o colaborare excelentă. Lavinia Grigore a apărut, de curând, într-un pictorial „incendiar” realizat de stilistul şi designerul casei de modă “MIMI by Mimi Chipăilă”.

Câmpulungeanca poartă creaţiile tinerei artiste cu origini brăilene, şedinţa foto cu Adrian Pleşea fiind realizată în decorul unei păduri din Rezervaţia Naturală Munţii Bucegi, în Platoul Bucegilor, la Cota 1600. Alt shooting s-a consumat pe Plaja Corbu, unde musceleanca a lucrat cu aceeaşi echipă a talentatului creator de modă amintit.

Revenind la acţiunea de săptămâna trecută, Lavinia a defilat în cadrul Summer Gala, purtând creaţiile unui designer aflat la debut, OMRA, şi ale Simonei Semen, fără a mai vorbi despre „festinurile” foto semnate Remus Nicolaescu.

Pe măsură ce ne apropiem de data de 30 septembrie, emoţiile cresc pentru Lavinia, întrucât va reprezenta România la „Miss Diamond of the World 2016”, competiţie care se va ţine în Algeria, timp de zece zile, până pe 9 octombrie 2016.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!