25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Cererea lui Liviu Popescu, de peste 7 miliarde pentru parcări şi trotuare pe Alexandru cel Bun, respinsă de Ţâroiu

La rectificarea din 26 iulie 2016 s-a înscris şi directorul ADP, Liviu Popescu, al cărui succes a fost unul parţial. Practic, şeful Executivului, fostul superior al lui Popescu, în calitate de viceprimar responsabil de coordonarea ADP-ului, i-a tăiat de pe listă taman cea mai consistentă lucrare pentru care cerea finanţare. În schimb, a fost de acord cu „mărunţişurile”. Astfel că propunerea înaintată Consiliului Local, pentru a o aproba, era destul de subţirică, din punct de vedere al sumelor consumate tot din excedentul anului 2015: 20.000 de lei, reprezentând o suplimentare a sumei destinate la întocmirea bugetului pentru investiţia de „Extindere a reţelei de iluminat public”; 8.500 de lei, tot o suplimentare a sumei necesare întocmirii studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic şi a lucrării propriu-zise a semaforului la trecerea de pietoni pe strada Traian, în dreptul Şcolii „Sfântul Iacob”. Cei 8.500 de lei reprezintă, potrivit solicitării înainte de Liviu Popescu, „transformarea LEA 0,4 KV între doi stâlpi, pe strada Traian, din conductor funie în fascicul izolat torsadat”.

Ce nu i s-a aprobat directorului ADP din lista cu patru cerinţe: „Suplimentarea bugetului S.P.A.D.P.P., la capitolul „Drumuri şi Poduri”, titlul „Active fixe”, cu suma de 722.300 lei, pentru obiectivul „Amenajare locuri de parcare şi alei pietonale/trotuare pe strada Alexandru cel Bun”, sumă rezultată din devizul estimativ (…)”. A patra doleanţă a lui Liviu Popescu a constat în aprobarea de către Consiliul Local a schimbării denumirii investiţiei la capitolul „Întreţinere spaţii verzi” din „Autoturism” în „Autoutilitară”. „În bugetul serviciului public ADP a fost prins „achiziţie autoturism”, dar ei au găsit posibilitatea de a lua o autoutilitară.”, a motivat contabilul şef modificarea solicitată de şeful ADP-ului.   

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!