5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Liviu Ţâroiu a invitat cei mai apropiaţi oameni la consultări pe tema dezvoltării Câmpulungului

Cei mai apropiaţi oameni ai primarului Liviu Ţâroiu au fost invitaţi de acesta, marţi, 9 august 2016, la consultări pe teme de dezvoltare locală. Întâlnirea s-a consumat la Primăria Câmpulung, cu uşile închise, neparticipând decât cei invitaţi de primar. Ceea ce presupunem că este întâlnirea anuală cu oamenii de afaceri, deşi printre aceştia au fost şi un manager de instituţie bugetară şi administratorul unei societăţi a Consiliului Local, a avut şi o ordine de zi, cu câteva subiecte punctuale. Lecturând temele supuse discuţiei între cei care s-au aşezat la masa dialogului, chiar ne întrebam de ce primarul Liviu Ţâroiu n-a invitat tineri sau persoane mai tinere, care să spună ce vor să se facă în Câmpulung, cum să arate Câmpulungul viitorului pe care îl au în faţă, dacă tot au ales să rămână aici. 

Vă prezentăm în continuare lista participanţilor, cu precizarea că cei prezenţi la şedinţa ţinută între orele 11.00-12.00 au fost şi cei invitaţi: 

Dorel GEAMĂNU, manager EURO CONSULT PROJECT SRL

Stelian ANASTASIE, director Liceul Tehnologic Auto

Adrian PANCU, manager PET ELECTRIC GLOBAL SP SRL

John VLĂDESCU, administrator Pieţe – Servicii Comunitare

Ion PĂTRĂŞCAN, manager SERCOP ADN SRL

Emil HAGI, manager HARALD IMPEX SRL

Ion CORNEA, manager CORNEA IND CONSTRUCT SRL

Ionuţ ÎNGUSTU, manager RONEST FLY SRL

Ion COTESCU, manager AND SECOM INTEXIM SRL

Ionuţ IOAN, manager ROMTURINGIA SRL

Gheorghe PRISTAVU, manager INTEX PRIM SRL

Ştefan IORDACHE, manager ANOMIS SRL

Liviu Ţâroiu le-a propus următoarele teme: Parcul Kretzulescu, Bulevardul Pardon, Piaţa Primăriei şi Piaţa Vişoi. Probabil că, în timpul consfătuirii, au fost şi subiecte adiacente, însă cele principale, din cauza dificultăţii lor de abordare, dat fiind halul în care au fost lăsate moştenire actualei administraţii, au presupus un răgaz de gândire solicitat de unii dintre participanţi. Altfel spus, când au văzut asupra căror chestiuni le cere părerea Ţâroiu, unii au cerut timp ca să reflecteze înainte să propună soluţii de deblocare a unor investiţii, în cazul unora dintre obiective, nici măcar începute. Aşadar, fiind luaţi prin surprindere de „bombe” precum „Kretzulescu” ori Bulevardul Pardon, a rămas ca invitaţii să mai studieze „cazul”. 

Cât despre Piaţa Vişoi, au existat propuneri de transformare a ei într-un atelier de creaţie, în care să fie produse articole meşteşugăreşti destinate turiştilor: coşuri, mături, oale ş.a.m.d. Piaţa Primăriei, în schimb, va fi rezolvată de către Primărie prin aportul financiar al comunităţii, în bugetul local pe 2016 fiind prevăzute 10 miliarde de lei vechi. Ţâroiu şi-a mai informat musafirii asupra proiectului de lungire a „reabilitării” până la Parcul Jurământului inclusiv. Cam asta s-a discutat, în linii mari, şi rămânem la părerea că ar fi trebuit convocaţi să-şi exprime opiniile tinerii, în primul rând, nu persoane, în majoritate, trecute de 60 de ani, cum au fost cei mai mulţi dintre cei prezenţi, marţi, la Primărie, între care n-am remarcat decât un singur tânăr.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!