15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

În timpul recitalului lui Marcel Pavel, Pe scena din faţa Primăriei, Laurenţiu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra

În timpul recitalului susţinut de Marcel Pavel, un câmpulungean, Laurenţiu Teşileanu, şi-a cerut iubita, Alexandra Stan, în căsătorie. Cu ajutorul unui prieten, tânărul a reuşit să-i distragă atenţia prietenei, spunându-i că se duce la baie. În timp ce fata era în compania amicului, Laurenţiu pregătea surpriza, ajutat de Sergiu Cicu. În timp ce sute de musceleni îl ascultau cu sufletul la gură pe Marcel Pavel, iar întreaga Piaţă a Primăriei răsuna de acordurile muzicii sale, pe scenă, lângă celebrul cântăreţ, a apărut un tânăr, care, plin de emoţie, şi-a strigat iubita. În cele din urmă, a apărut lângă el, fără să-şi dea seama ce-o aşteaptă. 

Pentru ca momentul să fie cu adevărat unul de neuitat, tânărul a îngenuncheat în faţa iubitei, întinzându-i un inel, cu întrebarea: „Vrei să fii soţia mea?”. În pline urale ale publicului spectator şi chiote pline de entuziasm, tânăra a dat curs cererii iubitului, însă nu înainte de a ieşi din şocul de moment. Laurenţiu Teşileanu are 29 ani, este din Câmpulung şi aştepta de mai bine de un an momentul de a-şi cere iubita în căsătorie, însă problemele financiare l-au determinat să mai aştepte. 

Alexandra Stan are 26 ani, este tot din Câmpulung, fiind iubita lui Laurenţiu de peste patru ani. Tânăra nu a ştiut nici un moment că iubitul o va cere de soţie în faţa a sute de oameni, cu martor nimeni altul decât cântăreţul Marcel Pavel. La finanul momentului, susţinut de aplauze frenetice, artistul câmpulungean a cântat special pentru ei melodia „Te vreau lângă mine”, invitându-i să rămână pe scenă lângă el şi să danseze. „Anul trecut, când au fost Zilele Municipiului, nu primisem salariul, astfel că am aşteptat un an. Acum, ce să mai spun? Ştiam ce inel îi place, aşa că, după ce am venit de la muncă, am fost să plătesc o factură, după care am luat inelul şi am aşteptat momentul. Le mulţumesc domnilor Marcel Pavel şi Sergiu Cicu şi celui mai bun prieten al meu, pentru că m-au ajutat să îi fac această surpriză.”, a precizat Laurenţiu imediat după ce a coborât de pe scenă alături de logodnica sa. „Nu am ştiut de acest moment. Nu mă aşteptam. Când m-a chemat pe scenă, nici nu mai ştiam ce este cu mine. Mi-a spus că se duce să caute o toaletă, dar a fost cam des, pentru că m-a scos în oraş şi am stat mai mult singură, pentru că el tot dispărea. Până ce l-am văzut pe scenă. Mai departe ştiţi ce s-a întâmplat!”, a fost scurta povestire a Alexandrei. Le urăm să fie fericiţi împreună! 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!