15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Unor lereşteni, fulgerul le-a distrus casa

Incendiul a izbucnit în jurul orei 18.30, vineri, în comuna Lereşti, zona Ţarină, la locuinţa familiei Soceanu. Fulgerul a lovit acoperişul casei, aprinzându-l în câteva momente. Pompierii câmpulungeni, anunţaţi prin serviciul unic de urgenţă 112, s-au deplasat la faţa locului, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Din nefericire, chiar dacă intervenţia s-a făcut cu promptitudine, flăcările au mistuit aproape întreaga locuinţă. Pompierii au reuşit, totuşi, să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă la alte imobile. Vecinii familiei Soceanu au auzit bubuitura, însă nu au realizat pe moment ce s-a întâmplat. Primarul Marian Toader s-a deplasat la faţa locului, împreună cu reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă pentru a da o mână de ajutor. Tot Primăria va ajuta familia Soceanu, cu ajutorul tractorului deţinut de instituţie, să debaraseze molozul şi resturile arse, iar apoi, printr-o solicitare în Consiliul Local, se va acorda un ajutor bănesc de urgenţă. Casa familiei Soceanu a fost distrusă în proporţie de 90%, pagubele urmând să fie contabilizate cu exactitate în perioada următoare. 

Trăsnetul a făcut pagube şi la Bughea de Sus, unde pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la un brad.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!