22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

După ce Mărgărin Blidaru a fost ales viceprimar, Ministrul Sportului va numi noul director al Clubului Sportiv „Muscel”

După ce Şerban Mărgărin Blidaru a fost ales viceprimar al Câmpulungului, postul de director al Clubului Sportiv „Muscel” a rămas vacant, pe perioada cât acesta va fi secundul lui Liviu Ţâroiu. Pe 1 iulie, la Clubul Sportiv s-a primit o informare de la Primăria Câmpulung, prin care se aducea la cunoştinţă că Blidaru va fi angajat acolo, iar postul va trebui suspendat pe perioada mandatului de viceprimar. În prezent, nu asigură nimeni interimatul, aşteptându-se un răspuns de la Ministerul Tineretului şi Sportului, care are dreptul de a numi alt director, prin ordin de ministru. „Ministerul se ocupă de numirea directorului şi poate dura ceva timp. De exemplu, anul trecut, am avut problemă cu domnul Blidaru, că nu i-au prelungit detaşarea, o lună şi jumătate. Domnului Blidaru, începând cu 1 iulie, i s-a suspendat contractul de muncă, conform hârtiei primite de la Primărie. Eu, joi, am fost la Bucureşti şi am comunicat Ministerului situaţia şi sper să nu ne ţină foarte mult. Aşteptăm să vină o decizie oficială.”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Clubului Sportiv, Mihai Kegye.

Cel mai vehiculat nume să ocupe postul de director este cel al lui Mircea Fulger, în prezent antrenor de sanie la Clubul Sportiv „Muscelul” şi care a mai ocupat această funcţie între 2009 şi 2013, când şi-a dat demisia. În felul acesta, a fost eliminată speculaţia cu Mihai Duţă director, căruia i se va prelungi contractul la APIA. Mircea Fulger a fost medaliat cu bronz, la box, la Olimpiada din 1984, de la Los Angeles. După ce s-a retras din box, a fost arbitru al acestui sport, ajungând la ultimul nivel, pornind de la arbitru republican, la ecusonul EABA şi apoi la AIBA. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!