15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Astăzi este învestit Consiliul Local şi este ales viceprimarul Câmpulungului

Astăzi, de la ora 16.00, în sala mare a Primăriei vor fi învestiţi, de către reprezentanţii Prefecturii, primarul ales, Liviu Ţâroiu şi Consiliul Local. Din cei 19, componenţa CL, 10 sunt de la PSD, 6 de la PNL, 2 de la ALDE şi unul de la PAM, aşa că cele mai mari şanse să-şi desemneze un reprezentant ca viceprimar le au pesediştii. Reamintim că numele în privinţa cărora s-au făcut speculaţii, fiind cotaţi cu şanse să convingă partidul să-i propună pe ei, sunt cele ale lui Victor Bână, care a insistat chiar la unul dintre membrii marcanţi ai partidului la nivel judeţean, Nicolae Dumitrescu, care îşi doreşte, dar care nu este dorit de actualul primar, şi Constantin Ivan, care ar fi de dorit ca viceprimar, perspectivă care, însă, nu-l încântă pe el. Dacă ar fi fost pus în funcţiune protocolul cu ALDE – dar nu este cazul, dată fiind majoritatea covârşitoare PSD-istă – Liviu Ţâroiu l-ar fi preferat, fără discuţie, pe Manuel Zenovie lui Sergiu Cicu. Dar vicele va fi de la PSD, ultimul intrat în lotul nominalizaţilor cu şanse fiind Mărgărin Blidaru, un ins pe placul lui Ţâroiu, neavând cu ce să-l eclipseze în perspectiva alegerilor din 2020.             

Chiar dacă sunt conştienţi că şansele lor de a da viceprimarul sunt nule, şi reprezentanţii PNL vor avea o propunere, cel mai probabil, cel desemnat fiind Bogdan David. Dacă David nu va accepta, cum se aude, Ionel State va fi nominalizarea liberalilor. 

PSD

Nicolae Dumitru Dumitrescu

Astera Ambruş

Cornel Băjan

Andreea Nora Fărcăşanu

Constantin Ivan

Victor Bînă

Mărgărin Şerban Blidaru

Marin Stanciu

Florin Pană

Ion Iliescu

PNL

Bogdan Angelin David

Constantin Cristinel Creţu

Ionel State

Anca Florentina Dumitrescu

Emilian Silviu Mănescu

Lucian Mihai Ionescu

ALDE

Sergiu Valeriu Cicu

Manuel Zenovie

PAM

Gheorghe Constantin Staicu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!