19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Trei tineri din Câmpulung, 30 de zile de arest preventiv pentru trafic de droguri

Joi, 16 iunie, trei tineri din Câmpulung au fost reţinuţi pentru trafic de droguri. Aceştia sunt Florian Cristian Popa, de 21 de ani, Laurenţiu Andrei Toader, de 26 de ani, şi George Alexandru Bugheanu, de 25 de ani, care vindeau haşiş şi marijuana în toată zona Muscelului. Se pare că cei trei aveau o afacere foarte bănoasă, dar business-ul le-a adus ofiţerii Antidrog pe cap. Joi, „asociaţii” într-ale traficului de droguri au ajuns încătuşaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, la scurt timp după ce au fost prinşi în flagrant ridicând un colet cu o jumătate de kilogram de marijuana şi haşiş.

Joi dimineaţă, ofiţerii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti, însoţiţi de un procuror al Direcţiei de Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, au organizat un flagrant delict în Câmpulung. De ceva vreme, oamenii legii îi filau pe cei trei tineri, care vindeau droguri. Ştiau că, în ziua respectivă, urma să sosească în Câmpulung un nou colet. Ofiţerii Antidrog îi urmăreau dintr-o maşină, în Gara Câmpulung. Traficanţii au venit cu un taxi, au aşteptat maşina de coletărie şi au ridicat pachetul. Fără să ştie că sunt urmăriţi de oamenii legii, George Alexandru Bugheanu, de 25 de ani, Florian Cristian Popa, de 21 de ani, şi Laurenţiu Andrei Toader, de 26 de ani, s-au dus acasă, în cartierul Grui, unde urmau să porţioneze drogurile. Nu au apucat decât să intre în casă, că la uşă s-a auzit o bubuitură puternică, însoţită de avertismentul: „Deschideţi, Poliţia!”. Ştiind că au fost prinşi, au încercat să scape de probe şi au aruncat drogurile pe geam. Habar nu aveau că la parter erau alţi ofiţeri, care anticipaseră această încercare şi care au stat cu ochii pe ferestrele traficanţilor. Cei trei au fost încătuşaţi şi duşi la audieri la sediul DIICOT Piteşti. Seara, târziu, pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar vineri au ajuns la Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru 24 de ore, măsură cerută de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Piteşti. 

Vineri, 17 iunie 2016, la ora 16.50, completul Tribunalului Argeş a admis cererea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a celor trei tineri, cercetaţi pentru infracţiunile de trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc, săvârşite în forma concursului real de infracţiuni. În aceste condiţii, Florian Cristian Popa, George Alexandru Bugheanu şi Laurenţiu Andrei Toader vor sta în arestul IPJ Argeş până pe 16 iulie 2016, inclusiv.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!