19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

S-a împărţit “caşcavalul” la Clubul Sportiv „Muscel”

Cele mai groase felii le-au primit bobul, voleiul şi luptele

Aleşii nu şi-au făcut bagajul, la finalul acestui mandat, fără să se gândească la sportivii finanţaţi de la bugetul local. Aşa că au rezolvat şi formalitatea împărţirii banilor între secţiile Clubului Sportiv „Muscel”, în lipsa căreia, probabil, aveau mustrări de conştiinţă, în cazul în care nu-şi reluau scaunele tocite în următorul mandat. Aşa că şi-au asigurat (sau au pierdut) nişte voturi, în funcţie de mulţumirea ori nemulţumirea produsă beneficiarilor de distribuirea pe „căprării” a finanţelor puse de-o parte în momentul constituirii bugetului pe anul 2016. Şi prinderea în bugetul acestui an a sumei cuvenite Clubului Sportiv „Muscel” este o aventură, instituţia fiind la un pas să rămână fără finanţare, asta pentru că directorul Mărgărin Blidaru credea că o să-i vină pe tavă de la Primărie, fără s-o ceară el. Când a fost întrebat de autorităţi dacă n-are nevoie de bani în 2016, managerul a dat fuga cu solicitarea la Primărie. 

În luna mai a sosit vremea împărţirii banilor între secţiile clubului, sarcină ce a revenit Consiliului Local, deţinătorul de pâine şi cuţit. După cum veţi vedea în continuare, cele mai mari sume au ajuns la bob, lupte şi volei. Potrivit raportului care susţine proiectul de hotărâre votat de curând, „Municipiul Câmpulung este asociat cu Clubul Sportiv „Muscel”, asociere aprobată prin H.C.L. nr. 52/30.04.2015, care, la articolul 1, alineatul 2, precizează că: „Asocierea se poate prelungi anual prin acordul părţilor, iar în momentul prelungirii vor fi aprobate şi sumele repartizate către secţiile sportive”. Municipiul Câmpulung, de-a lungul anilor, a sprijinit activitatea acestui club prin prevederea în buget a unor sume de bani, repartizaţi conform prevederilor legale.”

Consiliului Local, care are atribuţii în sprijinirea activităţii sportive, i s-a propus prelungirea asocierii cu CS „Muscel”, în vederea susţinerii financiare, în anul 2016, a participării la competiţiile oficiale şi de pregătire a sportivilor de performanţă din cadrul clubului. Cea mai importantă chestiune aprobată în urmă cu o săptămână: acordarea, în cadrul asocierii, a sumei de 135.000 lei şi repartizarea ei către secţiile sportive:

=Bob: 30.000 lei; 

=Lupte: 25.000 lei; 

=Volei: 25.000 lei; 

=Atletism: 15.000 lei; 

=Judo: 15.000 lei; 

=Box: 10.000 lei; 

=Sanie: 5.000 lei; 

=Radioamatorism:    5.000 lei; 

=Recuperare bazin de înot: 5.000 lei. 

Total: 135.000 lei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!