25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Jugurenii invită conducerea judeţului la pescuit în craterele din şosea

Gropile din drumul judeţean Jugur-Drăghici, bune pentru pescuit

Mai multe persoane din Muscel au protestat pe drumul judeţean care leagă satele Jugur (Poienarii de Muscel) de Drăghici (Mihăeşti), oamenii „pescuind” cu undiţe în bălţile din gropi. Tinerii din Jugur şi-au luat undiţe, scăunele şi s-au făcut confortabili. Scena a fost filmată de prieteni, iar autorităţile judeţene au fost invitate să facă la fel, dacă tot nu au de gând să repare calea de legătură. 

Când plouă, pământul se transformă într-un nămol cleios, pe care maşinile îl traversează cu greu, iar gropile se umplu cu apă şi sunt greu de ocolit. Oamenii s-au adunat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe DJ 738, într-o zonă „neutră”, între indicatoarele care te anunţă că ai ieşit din Jugur şi intri în satul Drăghici, unde se află cea mai mare groapă. „Dacă tot nu asfaltează drumul acesta, măcar peşte să prindem! Uitaţi, ce peşte am prins! Poate ne vede şi pe noi cineva!”, au spus pescarii, care aveau o găleată cu apă în care deja erau capturaţi doi zglăvoci. 

Administraţia locală din Poienarii de Muscel a fost solidară cu acţiunea cetăţenilor, mai ales că instituţia a făcut nenumărate adrese către Consiliul Judeţean Argeş şi Regia Judeţeană de Drumuri pentru repararea măcar a şoselei care scurtează drumul locuitorilor din Poienari şi Mioarele, spre Piteşti, cu aproape 30 de kilometri. 

Dacă în cel mai scurt timp nu se va primi un răspuns afirmativ, duminică, tot satul Jugur va protesta. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!