22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Răspunsul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş în cazul chioşcurilor de ziare amendate

Urmare a solicitării dumneavoastră efectuate în temeiul Legii nr.544 din 12 octombrie 2001 (*actualizată*) privind liberul acces la informaţiile de interes public, solicitare referitoare la împrejurările în care un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş a constatat, în zile diferite, posibile fapte de natură contravenţională prevăzute de Legea nr.349 din 6 iunie 2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, facem următoarele precizări:

Potrivit cadrului legal în vigoare, Ordonanţa de Guvern  nr.2 din 12 iulie 2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, art.32, alin.2, respectiv art.34, alin.1, instanţa de judecată competentă este singura în măsură să se pronunţe cu privire la legalitatea şi temeinicia procesului verbal de constatare a contravenţiei.

Pe de altă parte, suntem direct interesaţi de creşterea permanentă a calităţii serviciilor noastre de ordine şi siguranţă publică, motiv pentru care veţi găsi întotdeauna în noi un partener de dialog serios şi responsabil. Vă asigurăm că ţinem cont de orice sugestie venită din partea societăţii, beneficiar al serviciilor noastre, sugestii pe care le folosim adesea în perfecţionarea  pregătirii personalului propriu.

Vă rog să primiţi expresia întregii noastre consideraţii.

Cu deosebită consideraţie,

Inspector şef al I.J.J. Argeş,  Colonel Marian STOICA

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!