22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Agent de securitate, amendat

Poliţiştii de la Biroul Ordine Publică din Câmpulung, Compartimentul Sisteme de Securitate, au făcut controale pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în incinta şi în zona din apropierea unităţilor de învăţământ preuniversitar. Cu această ocazie, au făcut şase verificări şi controale pentru a vedea dacă sunt respectate şi aplicate prevederile Legii nr.333/2003 şi ale Hotărârii Guvernului nr. 301/2012 la unităţile de învăţământ din Câmpulung. În urma verificărilor efectuate, a fost sancţionat şi un agent de securitate pentru nerespectarea consemnului general şi particular al postului, el primind o amendă în valoare de 100 lei.

A ars anexa bisericii

Joia trecută, la miezul nopţii, după ce s-a primit un apel la Serviciul de Urgenţă 112, două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD au mers în comuna Bălileşti, în satul Băjeşti. Acolo, ei au stins un incendiu, care a izbucnit la o anexă din curtea unei biserici. În urma focului, s-a constatat că au ars anexa din lemn pe aproximativ 100 de metri pătraţi şi mobilierul din interiorul acesteia. Incendiul a fost provocat de o ţigară. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!