15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Carambol cu trei maşini, la trecerea de pietoni de la Sportiv

O persoană rănită şi trei maşini avariate. Acesta este bilanţul unui accident rutier care s-a produs ieri, la ora 12.15, pe strada Negru Vodă, în faţa magazinului „Mădălina”. Din fericire, persoana accidentată nu s-a ales cu răni care să-i pună viaţa în pericol.

Accidentul a avut loc la trecerea de pietoni din faţa Liceului cu Program Sportiv. Potrivit martorilor, angajatul staţiei de distribuţie carburanţi şi administratorul unei firme din zonă, şoferul unei dubiţe, marca Peugeot Boxer, a oprit la „zebră” să acorde prioritate unor copii care mergeau la şcoală. În spatele autoutilitarei, şoferul unui autoturism Dacia Logan MCV, a frânat, la rândul său, la timp, însă, după el, o şoferiţă, care circula cu oarece viteză la volanul unui Porsche Cayenne, n-a fost atentă şi a izbit în plin autoturismul de fabricaţie românească. Loganul a lovit apoi dubiţa din faţa sa, ieşind un carambol de toată frumuseaţa.

În urma impactului, un pasager din Dacia Logan a fost rănit şi dus cu o ambulanţă SMURD la spital, unde s-a constatat că avea o mână ruptă, dar nu şi alte răni care să-i pună viaţa în pericol. Toate cele trei maşini implicate în accident au fost avariate, cele mai şifonate ieşind Dacia Logan şi Porsche-ul Cayenne. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu certitudine cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii accidentului, urmând ca în final să se ia măsurile legale care se impun. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!