11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Locuitorii de pe Richard au rămas izolaţi

Strada Richard, proaspăt asfaltată, pe la mijlocul ei, aproape s-a prăbuşit, izolând locuitorii de oraş. Mai jos de Pensiunea „Magdalena”, asfaltul s-a fisurat, iar o parte din stradă stă să cadă în hăul care s-a format sub ea din cauza izvoarelor subterane. Pentru a stopa alunecarea terenului unde şi-au construit case, mulţi locuitori de pe Richard şi-au consolidat pe cheltuiala lor proprietăţile. Nenorocirea s-a produs în această primăvară, iar câmpulungenii care locuiesc în zonă nu au apucat să se bucure foarte mult de investiţie, pentru că, la primele semne că terenul o ia la vale, Primăria a închis un sens al drumului, cel din sud, dinspre râpă, iar acum şi pe celălat. Practic, cei care locuiesc mai sus de Pensiunea „Magdalena” au rămas izolaţi de oraş. Ca să ajungă acasă cu maşinile trebuie să ocolească prin Grui. Doamne fereşte, să fie nevoie de intervenţia ambulanţei sau pompierilor!  

Pentru lucrările de consolidare, Primăria Câmpulung a alocat 55.000 de lei încă de pe 9 martie 2016 şi mai sunt câteva zile şi se împlinesc două luni, iar la faţa locului nu s-a mişcat un pai. La momentul respectiv, vicele Ţâroiu a spus că este o „lucrare de urgenţă”, dar nu se vede că ar fi aşa! 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!