10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Aseară, PAM a lansat pe unul la funcţia de primar

Preşedintele PAM Câmpulung, Ion Lucaciuc, a refuzat categoric să spună cine este numele candidatului la funcţia de primar până la începerea evenimentului, care s-a ţinut după închiderea ediţiei 

Partidul pentru Argeş şi Muscel, în frunte cu preşedintele Mircea Andrei, vrea să scoată judeţul din „ghearele” PSD, care l-a ţinut captiv de la Revoluţie încoace. La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc un eveniment de socializare politică, dar s-au anunţat şi mai mulţi candidaţi din partea PAM pentru localităţile din Argeş. Însuşi preşedintele Mircea Andrei va intra în competiţia pentru Primăria Piteşti, care, de 20 de ani, e monopolizată de Tudor Pendiuc.

Mircea Andrei, în competiţia pentru Primăria Piteşti

Ca principal argument al lui Mircea Andrei, atunci când şi-a anunţat candidatura, a fost acela că orice lider de partid trebuie să îşi asume confruntările directe. „Vreau să facem un nou tip de politică în Argeş şi să avem un nou început în judeţ. Este nevoie de acest lucru şi se resimte nevoia de a face altceva faţă de ce s-a făcut până acum. Este o încercare, care sper să fie norocoasă. Întâlnirea are ca scop, dincolo de dorinţa noastră de a ne vedea cu dumneavoastră, să vă anunţ că în interiorul Partidului pentru Argeş şi Muscel, după o consultare de mai bine de o lună cu domnul Mihail Tudor, preşedintele organizaţiei Piteşti, am decis: începând de astăzi, intru în campania electorală pentru candidatura la Primăria Piteşti. Eu şi domnul Tudor vom fi într-un tandem pentru funcţiile de primar şi viceprimar al Piteştiului. Municipiul Piteşti reprezintă cel mai mare bazin electoral al Argeşului şi aceasta este candidatura uninominală cea mai importantă în interiorul judeţului.”, a spus Andrei.

Primarul de la Curtea de Argeş, Nicolae Diaconu, va fi candidatul PAM

În cadrul galei de la Ramada, Mircea Andrei a anunţat şi alţi candidaţi. Primul, primarul în funcţie de la Curtea de Argeş, care a părăsit PSD pentru a candida din partea PAM. Tot pentru mediul urban a fost prezentat Alexandru Gheorghe, de 48 de ani, ca şi candidat pentru Primăria Costeşti. Pe lângă membri şi simpatizanţi, la evenimentul de la Piteşti au fost invitaţi reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai societăţii civile şi chiar ai altor formaţiuni politice. S-au remarcat în sală fostul prefect de Argeş, Ciprian Berevoianu, Marian Năstase, secretarul general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş. 

Câmpulungul şi Muscelul au avut reprezentanţi la eveniment

Au dat curs invitaţiei lui Mircea Andrei şi reprezentanţii partidului de la Câmpulung şi din zona Muscel. Detalii despre delegaţia din Muscel ne-a oferit preşedintele PAM Câmpulung, Ion Lucaciuc: „A fost lansarea candidaturii domnului preşedinte pentru Primăria Piteşti. La evenimentul de la Piteşti au fost o parte dintre candidaţii pe zona noastră. Din Câmpulung am fost cu doamna Roxana Stănescu, cu domnii Mihai Ciobanu, Constantin Staicu, Ionică Udrea. Sloganul şi discuţiile au fost simple şi la obiect. Preşedintele Mircea Andrei va prezenta o strategie pentru comunele din Muscel, moment în care vom lansa în jur de 10 candidaţi, în funcţie de cum sunt de pregătiţi. Sunt şi comune unde nu vom avea candidat pentru funcţia de primar, pentru că ni se pare gospodar cel care este şi nu vrem să schimbăm lucrurile bune, doar vrem să le îmbunătăţim.” 

Ieri, la Câmpulung, a avut loc lansarea candidatului PAM la funcţia de primar, al cărui nume Ion Lucaciuc, preşedintele organizaţiei municipale, l-a ţinut secret până la începerea evenimentului consumat după închiderea ediţiei. Vom reveni cu amănunte, eventual, cu numele candidatului, dacă a fost dezvăluit, până la urmă. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!