10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Prima acţiune umanitară a Asociaţiei „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” pentru cei în necaz

În afară de demersurile întreprinse pentru a intra într-o relaţie oficială cu autorităţile publice, Primării şi instituţii de stat, Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” a desfăşurat o primă acţiune cu caracter umanitar. A.S.C.M. a primit mai multe echipamente de uz medical din Marea Britanie. Acestea au ajuns la Câmpulung cu ajutorul lui Tudorel Moraru, care administrează firma MCM Marketing Textiles, şi prin intermediul OESB România. Un rol în această acţiune l-a avut şi Ionuţ Îngustu, care a oferit un spaţiu în care au fost depozitate produsele până în momentul în care vor fi donate.

La sfârşitul anului 2015, chiar pe 31 decembrie, o parte dintre materialele sanitare, mai precis 20 baxuri (cu pungi urinare, sonde, ace de chirurgie şi alte materiale), şase dispozitive pentru chirurgie, trei noptiere (dulăpior pentru depozitare), au ajuns la Spitalul Municipal  Câmpulung.

La Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dizabilităţi Nr. 1 Câmpulung s-a donat un scaun cu rotile (un fotoliu) pentru persoane supraponderale, în centru existând un astfel de copil, care este foarte greu transportabil. Tot aici a ajuns un scaun cu rotile, normal şi mobilier din inox (mese de tratament).

Urmează ca alte materiale şi obiecte să fie înmânate altor centre şi persoanelor care au nevoi speciale.

Echipamentele care au intrat în posesia Asociaţiei, chiar dacă au fost folosite, sunt în stare bună de funcţionare. Astfel, la Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” au ajuns în luna decembrie a anului 2015:

*scaun cu rotile electric (automat), cu comandă: 4 bucăţi;

*scaun cu rotile (manual): 8 bucăţi;

*calculator, cu monitor: 1 bucată;

*imprimantă: 1 bucată;

*televizor cu video încorporat: 1 bucată;

*cabinete de depozitare: 2 bucăţi;

*cadru pentru deplasare: 7 bucăţi;

*scaune pentru consult: 2 bucăţi;

*saltele de pat (pentru o persoană), cu husă: 22 bucăţi;

*pat cu reglaj electric: 1 bucată;

*husă / lenjerii de pat pentru o persoană: 30 bucăţi;

*produse sigilate (mai multe accesorii, sonde, pungi de drenaj, pense, etc.): aproximativ 120 kilograme. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!