11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Gurile de canalizare aglomerează străzile Câmpulungului

Odată cu venirea Sărbătorilor de Iarnă, au apărut şi blocajele rutiere în municipiu. Şoferii sunt puşi la adevărate probe de răbdare, căci, atunci când nu rămân minute în şir la cozi infernale, trebuie să facă ocolul oraşului, pentru a prinde un mic loc de parcare. Şi cum toate aceste supărări nu sunt de ajuns, peste noapte, prin multe zone ale Câmpulungului au apărut, pe mijlocul străzilor, guri de canalizare semnalizate cu nişte ţevi de fier. Astfel, cei de la Primărie au reuşit să enerveze şi mai mult conducătorii auto, care sunt nevoiţi să-şi facă loc cu grijă, evitând evenimente neplăcute.

De fapt, primul edil s-a gândit să facă un bine localităţii, însă nu a luat decizia cea mai bună pentru această perioadă aglomerată. Probabil, nu vrea să treacă în noul an cu datorii faţă de cetăţeni, dar sigur va trece cu multe gânduri „bune” de la aceştia. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!