10.7 C
Campulung Muscel
26/05/2024

După tragedia din Colectiv, mişcări de „trupe” la Primăria Câmpulung

Lucrători specializaţi ai administraţiei locale, în frunte cu arhitectul şef Dan Dumitrescu, prin departamentul pe care îl conduce, vor demara o activitate de control internă. Se vor verifica autorizaţiile de funcţionare ale agenţilor economici care desfăşoară activităţi pe raza municipiului, plus avizele eliberate pentru închirierea domeniului public, pe care s-au desfăşurat activităţi comerciale nepermanente. Aceste măsuri au fost luate pentru a preveni evenimente nedorite de tipul tragediei de la Clubul “Colectiv” din Bucureşti, unde s-a declanşat un incendiu, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 60 de tineri. 

Astfel, coordonatorul Direcţiei Tehnice şi Urbanism, arhitectul şef Dan Dumitrescu, pentru a preîntâmpina eventuale situaţii neplăcute pe viitor, dar şi pentru a fi, probabil, acoperit la vreun necaz, a înaintat viceprimarului Liviu Ţâroiu un referat, pe care acesta l-a avizat, prin care se comunică faptul că cere să aibă dreptul de a verifica toate documentele departamentului. „Din cauza evenimentelor tragice legate de Clubul „Colectiv”, având drept consecinţă înăsprirea legislaţiei legate de Autorizaţiile de Funcţionare, vă comunic următoarele: Urmare a faptului că domnul Dan Iosif, inspector, având gradul superior, a preluat de la domnul Gabriel Pascu, consilier personal al fostului primar Călin Ioan Andrei, activitatea redactării şi editării „Autorizaţiilor de Funcţionare” pentru societăţi comerciale, „Avize închiriere domeniu public” pentru activităţi comerciale nepermanente, vă rog a aproba verificarea tuturor Autorizaţiilor de Funcţionare, precum şi a avizelor necesare, de către arhitectul şef al Primăriei Câmpulung, începând cu data de 15.12.2015. Menţionez că domnul Dan Iosif face parte din cadrul Departamentului de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, având înscrisă în fişa postului activitatea mai sus menţionată. 

Cu stimă, Arhitect şef 

Dan Cristian DUMITRESCU”

Referatul a fost înregistrat la Primăria Câmpulung cu numărul 36448/24.11.2015, fiind vizat de  Liviu Ţâroiu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!