12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Trimişi în judecată pentru furtul viţelului vecinilor, la Albeşti

Doi tineri din comuna Albeştii de Muscel au furat viţelul unor vecini, l-au tăiat şi l-au tranşat, cu gândul să vândă carnea, dar au fost prinşi de poliţişti înainte să o valorifice

 

În luna iunie, Sorin Ionuţ Oancea şi Mihai Tudose au tăiat lacătul şi au intrat în grajdul lui Sorin Gabi Marinescu, situat undeva lângă Primăria Albeştii de Muscel. Au luat viţelul din încăpere şi au plecat fără să-i vadă nimeni. Au sacrificat animalul, l-au tranşat şi, înainte să apuce să-l vândă, au fost prinşi de oamenii legii. Lipsa a fost sesizată de mama proprietarului, care a mers, în dimineaţa zilei respective, să hrănească animalul şi ea a văzut că lacătul nu mai exista şi uşa era deschisă. L-a anunţat imediat pe fiul său, iar acesta a mers la Poliţie, indicând numele celor doi bărbaţi care au fost văzuţi de săteni, cu maşina, la miezul nopţii, prin comună. 

Agenţii din localitate au făcut primele cercetări, iar pistele i-au condus la cei doi tineri. Au mers prima dată după Sorin Ionuţ Oancea, despre care ştiau că deţine maşină şi lucrează la o vulcanizare din Câmpulung. L-au ridicat pe acesta de la locul de muncă. Oamenii legii au găsit urme de sânge în maşina acestuia, precum şi pe un set de haine pe care le avea în autoturism. În scurt timp, a fost săltat şi celălalt suspect, iar pe numele lor a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Astfel, rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu numărul 1245/P/2015, din 9 iulie 2015, a ajuns pe masa judecătorilor de la Câmpulung, care au fost de acord cu trimiterea în judecată a lui Sorin Ionuţ Oancea şi Mihai Tudose pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Primul termen de judecată stabilit este pentru 7 decembrie 2015.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!