1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Colegiul Tehnic şi-a ales Miss şi Mister 2015

Colegiul Tehnic a deschis seria Balurilor Bobocilor vineri, 23 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor “C.D. Aricescu”, cu mici întârzieri în organizare. Deşi  deschiderea a fost anunţată la ora 18.00, nu s-a putut respecta ora cu pricina şi s-a depăşit timpul cu peste o oră şi jumătate de aşteptare. Treptat, sala a început să se umple, peste jumătate, atât cu elevii colegiului, cât cu cadrele didactice. În deschiderea festivalului, pentru că tema a fost tradiţia populară, căluşarii au încântat membrii juriului.

După acest act artistic, şi-au făcut apariţia în public şi mult aşteptaţii concurenţi. Perechile au fost în număr de şase, respectiv perechea numărul 1, formată din Mirabela Deleanu şi Mihai Marin, perechea 2, compusă din Şerban Ungureanu şi Ştefania Mihai, perechea 3, reprezentată prin Andreea Vătăşescu şi Vlad Sebastian Mihai, perechea 4, formată din Anda Coman şi Lucian Jugănaru, perechea 5, compusă din Bianca Preda şi Eduard Vasi, iar echipa 6, formată din Viviana Ungureanu şi Eduard Neguleţ.

În urma primei probe, cea de prezentare, fetele au fost cele care au uimit juriul cu ii-le pe care le purtau. În urma deliberării, toţi concurenţii au pornit cu brio, le-au fost acordate numai note de zece, la fel şi la cea de-a doua probă de cultură generală, cu câte 2 întrebări, pentru o întrebare greşită se primea nota 7, iar pentru ambele nota 5. Chiar dacă unele întrebări au fost capcane, se pare că toţi concurenţii au fost bine pregătiţi, niciun răspuns  nu s-a greşit, astfel că, din nou, notele au fost maxime pentru toţi.

Ionela Alexandra, Ansamblul “Carpaţi” şi Trupa „The Boys” au fost cei care în pauzele dintre probe au avut diverse demonstraţii artistice, ce au fost pe placul publicului.

Prima triere a adus-o proba trei, cea de aptitudini, prin care fiecare concurent a putut demonstra abilităţile prin dans, pantomimă, recitare, chiar şi mânuirea cărţilor de joc. Această probă a arătat că, în ceea ce îi priveşte pe băieţi, actul artistic al celui care a fost aplaudat la demonstraţia sa artistică de tobă, unde a primit 10 pe linie, i-a adus şi titlul de “Mister”.

După proba de dans, a urmat proba surpriză, care i-a pus pe candidaţi în situaţii pline de dificultate, dar şi amuzante, cum ar fi dansul în pereche, ţinând pe frunte o portocală, stingerea unei lumânări puse pe capul unui concurent, dar pistolul cu apă nu a avut suficientă apă, deci, din start au plecat cu o neşansă, fapt pentru care echipa 2 a fost taxată mai aspru la note. O altă încercare nostimă a fost spargerea a 4 baloane, prin care concurenţii echipei 6 trebuiau să se lupte corp la corp.

În ceea ce priveşte fetele, proba de eleganţă a înclinat balanţa, favorita până în acel moment, din lipsă de inspiraţie, a purtat la rochia sa, şosete în pantofi, fiind cu acestea la vedere, drept pentru care a fost taxată. 

“Mister” a fost ales de către juriu, nu şi de către public

Înainte de a se dezvălui numele celor 2 câştigători, organizatorii s-au gândit să le ofere celor prezenţi în sală fazele amuzante din culisele balului, dar, din păcate, din cauza video-proiectorului, care fix atunci s-a încăpăţânat să nu funcţioneze, publicul a aşteptat preţ de câteva minute degeaba. Raymond Zainel a salvat situaţia, mult aşteptatul artist şi-a făcut apariţia într-un concert, prin care a interpretat melodii din repertoriul propriu, dar şi ale altor artişti români şi internaţionali cunoscuţi.

Solistul, pe lângă faptul că şi-a prezentat felul în care s-a lansat pe piaţa muzicală: „Acum patru ani, am plecat la facultate, asta pentru că ai mei, încă de mic, mi-au implementat faptul că educaţia contează foarte mult, am încercat să fac ceva cu muzica. Nu a fost să fie, m-am întors acasă şi mi-am făcut un mini studio. Am început să fac coveruri, să le pun pe you tube, aşa m-au contactat cei de la Vodafone şi s-au hotărât să-mi expună povestea.”, şi-a prezentat, în premieră, noua piesă intitulată „Sare în aer”. După concertul acestuia, a avut loc şi cel mai aşteptat moment al serii, premierea. 

Au obţinut menţiune concurentele: Viviana Ungureanu, Ştefania Mihai, Mirabela Deleanu şi concurenţii: Eduard Neguleţ, Mihai Vlad, Şerban Ungureanu. Locul trei a fost primit de Bianca Preda şi Lucian Jugănaru, locul doi a fost obţinut de Andreea Vătăşescu şi Mihai Marin sub pseudonimul Miţă, aclamat de toţi cei din spatele mesei juraţilor.

Aşadar, Miss 2015 la Colegiul Tehnic a fost Anda Coman, iar Mister a fost Eduard Vasi. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!