-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Biciclist acroşat de un TIR, la Turn

Vineri după amiază, în cartierul Vişoi a avut loc un accident rutier. Un TIR staţionat la semaforul de la „Turn”, când a pornit de pe loc la culoarea verde a semaforului, în direcţia Braşov, a acroşat un biciclist, Petre B., de 60 de ani. Şoferul autotrenului şi-a continuat drumul fără să-l observe pe bărbatul prăbuşit pe asfalt. Din fericire, în zonă sunt camere de supraveghere, iar oamenii legii au putut identifica maşina care a produs accidentul. Stabilind care este firma la care lucrează conducătorul auto, poliţiştii l-au sunat pe patron, care, la rândul său, l-a contactat pe şofer, Marian S., întorcându-l din drum, pentru a se prezenta la Poliţie, pentru cercetări.

Biciclistul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpulung. Aici a primit primele îngrijiri, dar, pentru că avea lovituri la nivelul capului, medicii au vrut să-l trimită la Spitalul Judeţean Argeş. Petre B. a refuzat şi a plecat acasă. Cercetările au fost efectuate de o echipă operativă a Biroului Rutier, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală, urmând să se stabiliească în ce fel s-a produs accidentul. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!