6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Ploaie de VIP-uri la petrecerea Duton Plast!

Săptămâna trecută, a avut loc evenimentul economic al anului, deschiderea noului sediu al fabricii Duton Plast, membră a Omniform, companie belgiană, care s-a mutat într-un spaţiu mult mai modern. Beatrice Man, ataşat economic şi comercial al Ambasadei Belgiei, a menţionat în speech-ul său că Belgia se situează pe locul 17 între investitorii străini şi că această ţară a optat să-şi investească finanţele şi la noi în Câmpulung. Evenimentul a fost primit cu braţele deschise de mai multe personalităţi locale, oameni politici, de afaceri, reprezentanţi ai Omniform şi persoane din partea Ambasadei Belgiei la Bucureşti.
    Toată lumea bună a societăţii a onorat cu prezenţa invitaţiile primite şi a luat parte la inaugurarea companiei. După ce li s-a prezentat fabrica, aceştia au fost invitaţi la un festin la cortul din incinta societăţii Ceramus.
    Au fost primiţi să ia parte la masa festivă, unde li s-au servit preparate cu specific românesc. Personalităţile de alte naţionalităţi nu au fost reticente şi au gustat din sarmalele şi mămăliguţa oferită de gazde. Pe lângă bucatele îmbelşugate, invitaţii au fost plăcut surprinşi de reprezentaţiile Ansamblului „Carpaţi”, coregrafiat de Nelu Horobeanu, atracţia tuturor fiind dansul ţigănesc, care a fost neaşteptat de aplaudat de străinii prezenţi. Aceştia au încercat dansurile noastre tradiţionale şi au jucat hore. Petrecerea a fost la nivelul aşteptărilor şi toată lumea s-a simţit bine.

Hostesse care mai de care mai frumoase au întâmpinat invitaţii
    Buna desfăşurare a evenimentului a fost asigurată de 4 hostesse, care au interacţionat cu invitaţii şi au întreţinut atmosfera petrecerii. Printre acestea s-a remarcat şi fotomodelul Alexandra Bizon, o prezenţă plăcută, elegantă şi cu zâmbetul pe buze, care a ajutat la desfăşurarea procesului de înregistrare şi însoţirea la locurile rezervate ale oaspeţilor. De data aceasta, a surprins cu o nouă schimbare de look: şi-a schimbat culoarea părului într-un roşcat puternic, remarcându-se imediat printre persoanele prezente.
Alexandra a mai fost însoţită, tot în ipostaza de hostess, de către un alt fotomodel de succes, Raluca Elena Mîndruţă, a cărei poveste o vom face cunoscută în următorul număr de ziar. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!