4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Pilot accidentat la antrenamentele de la Voina

Sâmbătă, în ziua antrenamentelor şi a recunoaşterii traseului, în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2015, pilotul Ovidiu Zaberca a încheiat nefericit ziua, având parte de o ieşire violentă în decor în ultima manşă de antrenamente. Acesta pilota un Mitsubishi Lancer cu volan pe partea dreaptă, al cincilea clasat după primele două manşe de antrenamente, a ieşit de pe drum în ultima manşă programată pentru ziua întâi, provocând oprirea cursei. Se pare că reşiţeanul nu a mai putut controla maşina şi a ieşit de pe traseu la punctul notat cu „cinci”, oprindu-se într-un mal de pământ. A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare pentru a-l scoate pe pilot din autoturism. Imediat a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal Câmpulung. Deşi, iniţial, accidentarea nu a părut una serioasă, deceleraţia violentă pare a fi avut urmări în zona lombară, unde Ovidiu Zaberca acuza dureri. Ajuns la Spitalul Câmpulung, a fost investigat de medicul de gardă şi supus unei radiografii, constatându-se că există suspiciunea unor tasări de vertebre, motiv pentru care a fost transferat la Piteşti, la Spitalul Judeţean, pentru o tomografie.

Pilotul a postat pe Facebook, în timp ce se afla în ambulanţă, un mesaj: „Vă mulţumesc. Sunt ok, mă doare uşor spatele în regiunea lombară şi merg la spital pentru verificări!” Iar de pe patul de spital, din Piteşti, a transmis mulţumiri cadrelor medicale: „Vă mulţumesc mult tuturor. Acum sunt în spitalul din Piteşti. În general, sunt bine, dar am ceva vertebre tasate şi se pare că şi o fractură. Vreau să mulţumesc şi tuturor cadrelor medicale din Câmpulung şi Piteşti!”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!