11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Duton Plast şi-a deschis noua fabrică din Câmpulung

Ieri a fost zi de sărbătoare în Câmpulung, prilejul fiind deschiderea oficială a noului sediu de producţie al societăţii Duton Plast SA, fabrică a grupului Omniform din Belgia, ce s-a extins pe piaţa românească cu ambalaje din material plastic şi a deschis o nouă locaţie şi la noi în municipiu, mai exact pe locul Centrului General de Comercializare ARO. Din cauză că municipiul nostru nu stă tocmai roz din punct de vedere economic, afacerea a fost bine primită de către autorităţi. La eveniment au fost invitate şi au participat oficialităţi din mai multe domenii, cărora le-a fost prezentată fabrica.

Înainte de tăierea panglicii de către autorităţi, atât membrii din cadrul grupului Omniform, cât şi oficialităţile au onorat cu prezenţa evenimentul: ataşatul economic şi comercial al Ambasadei Belgiei, Beatrice Man, directorul general al Omniform Group, Erwin de Spiegeleire, deputatul PSD  de  Muscel, Gheorghe Marin, viceprimarul cu atribuţii de primar Liviu Ţâroiu, consilierul cu atribuţii de viceprimar Bogdan David, Ion Vlădescu, directorul Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL, directorul fabricii de cablaje Automotive Complete Systems SRL, Cătălin Delcoescu, manager de proiect Omniform, Cosmin Ciobanu, directorul C.E.C. Bank, Radu Mihăilescu, managerul Ceramus, Dorin Mirea, consilierul judeţean şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Edilul C.G.A SA, Mihai Vasilescu, inspectorul I.T.M. Lorin Smărăndoiu, şeful Ocolului Silvic Câmpulung, Cătălin Oprei, profesoara Liana Iacomin, comandantul Detaşamentului de Jandarmi, locotenent colonel Viorel Duculescu. Erwin de Spiegeleire a deschis festivitatea, prin a mulţumi de prezenţă şi a da cuvântul deputatului PSD de Muscel Gheorghe Marin: „În Câmpulung ne-am dorit să avem cât mai multe investiţii şi se pare că aceasta e un început. Sperăm că business-ul domnului Erwin ne va dezvolta, aşa cum am discutat cu dumnealui, şi că aici, la Câmpulung, se va extinde un centru. Cred că, în continuare, toţi cei care suntem de faţă trebuie să sprijinim astfel de iniţiative, pentru că zona noastră are nevoie de investiţii pe partea economică. Exemplul pe care îl trăim astăzi trebuie să îl multiplicăm. Eu o să sprijin business-ul de faţă cu ceea ce pot din zona în care activez”.

Viceprimarul cu atribuţii de primar Liviu Ţâroiu a precizat: „Mulţumesc şi eu de invitaţie domnului Erwin şi societăţii Duton Plast. E o bucurie mare să văd într-un loc, unde nu mai era nimic acum câţiva ani, că a apărut o fabrică nouă, modernă şi de succes. Consider că va avea în continuare şi posibilitatea de extindere, suprafeţe sunt suficiente ca să se mărească, dat fiind volumul şi solicitările din zona comercială de producţie necesară pe piaţa internă şi externă. Am fost alături de conducerea societăţii pe perioada în care au ridicat această fabrică, cu sprijin moral, verbal şi cu alte posibilităţi de autorizare, ca să le obţinem cât mai repede posibil. Cred că vom reuşi să îi sprijinim şi în a moderniza intrarea în această societate. Am avut o mică discuţie, sperăm să o ducem la capăt împreună, astfel încât şi autoritatea locală să contribuie la o fabrică nouă. Le doresc mult succes şi sper să aibă o eficienţă aşa cum şi-au propus să aibă cu această fabrică. Mult noroc!”

De asemenea, Beatrice Man, ataşat economic şi comercial al Ambasadei Belgiei, a rostit câteva cuvinte. Aceasta a început cu precizarea că reprezintă Ambasada Belgiei la Bucureşti, pentru că, din păcate, ambasadorul nu a putut fi prezent. „Ne bucurăm foarte mult să avem o investiţie belgiană, Belgia se situează pe locul 17 între investitorii străini, cum mai mult de 500 milioane de dolari investiţi în România, este o investiţie destul de consecventă. Le urez din partea Ambasadei tuturor celor care s-au implicat în aceste investiţii şi care lucrează în această întreprindere mult succes şi afaceri foarte profitabile.”, a afirmat mesagera Ambasadei. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!