3.5 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Flanco se va deschide în spaţiul Magazinului “Damianii”

Data de 1 octombrie va aduce deschiderea oficială a unui magazin de electrocasnice în municipiu. Mai exact Flanco îşi va încerca norocul pe piaţa din municipiu, după ce mai multe firme, precum Daniel şi Altex, şi-au încetat activitatea din cauza vânzărilor mici. Umblă vorba prin târg că şi Domo îşi va lua tălpăşiţa din zonă.
    Nu numai magazinele cu astfel de produse au ajuns la concluzia că falimentul e inevitabil în municipiu. Şi supermarket-urile au închis: Wolf, cel care etala un început promiţător, s-a transformat într-un magazin de second hand, Ethos-ul, unde s-a instalat acum bazarul chinezesc, şi Minimax-ul, care a lăsat loc Billei. Spaţiul în care Flanco îşi va desfăşura activitatea va fi la Romarta, mai exact la “Damianii”, în locul fostului magazin.
    Rămâne de văzut dacă acesta va prospera şi va atrage ochiul cumpărătorilor, pentru că, în ultima perioadă, mulţi clienţi preferă procurarea electrocasnicelor din mediul online.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!