8.5 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Patru comune din Muscel au primit bani pentru finalizarea proiectelor privind sistemul de canalizare sau construirea de şcoli şi grădiniţe!

Conform afirmaţiilor vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Dorin Mărăşoiu, până la sfârşitul acestui an, 56 de localităţi, care au în plan lucrări de apă şi canalizare, infrastructură sau obiective pentru învăţământ, vor primi fondurile necesare, pentru terminarea proiectelor, cel puţin, până în această iarnă. În ceea ce priveşte situaţia comunelor muscelene, doar patru au primit de la bugetul de stat fondurile necesare, pentru demararea proiectelor propuse.

Comuna Bălileşti a primit suma de 200.000 de lei, pentru reabilitarea Şcolii cu clasele V-VIII, din satul Băjeşti, şi suma de 400.000 de lei, pentru reabilitarea Şcolii cu clasele I-VIII, din satul Poeniţa.

Comuna Cetăţeni a primit suma de 200.000 de lei, pentru construirea sediului administrativ al Primăriei.

Comunei Rucăr, din partea Consiliului Judeţean, i-au fost alocaţi 100.000 de lei, pentru finalizarea unei grădiniţe.

Comuna Ţiţeşti a primit suma de 720.000 de lei, pentru lucrările de canalizare, ce doresc a fi finalizate până la sfârşitul anului. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!