6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

În urma campaniei „Daţi un leu cu folos, pentru sediu de partid puturos!”, PNL a reabilitat faţada sediului

După cum ştiţi, ziarul nostru a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru repararea sediilor de partid, care au fost lăsate în paragină, reflectând foarte bine imaginea politicienilor din Câmpulung. Am punctat că politicienii noştri sunt la fel ca  sediile de partid în care funcţionează. Redacţia ziarului a strâns ceva fonduri şi a propus ca fiecare sediu să beneficieze de câte o „cutie a milei”, pentru ca alegătorii să poată contribui în continuare cu un leu pentru sediul de partid puturos. După ce am demarat acţiunea, au început să se vadă şi rezultatele. Timid, ce-i drept. Nu neapărat pentru mărinimia câmpulungenilor, ci pentru că unele partide au luat măsuri. După PRM, care a schimbat “obielele” de steaguri rupte, atârnate deasupra sediului, a venit rândul PNL-ului să se conformeze. V-am informat cu ceva timp în urmă de faptul că PNL-iştii nu au fost în stare să repare faţada localului în care activează, cu toate că municipiul a fost condus, timp de peste un deceniu, de Călin Andrei. Cu Bogdan David la conducerea ADP-ului, din postura de consilier cu atribuţii de viceprimar, PNL-ul a reuşit să astupe gaura din faţadă. Au acoperit cu ciment şi au făţuit, aşa cum ar fi trebuit să se întâmple de mult. Mai mult ca sigur, nu i-a costat mai mult de 40 de lei. Până la urmă, nu banii erau buba, ci lenea şi nepăsarea politicienilor, pe care nici în cot nu-i doare de imaginea lor şi a spaţiului unde îşi desfăşoară activitatea.
    De aceea, reluăm apelul de strângere de fonduri, pentru ca partidele politice să fie dotate cu o „cutie a milei” la fiecare sediu. „Daţi un leu cu folos, pentru sediu de partid puturos!” este un proiect al ziarului nostru, la care participă şi cititorii, prin sugestiile lor. După cum şi aceştia ne-au solicitat, ne-am gândit că, dacă valoarea donaţiilor nu este mare, să dăm comandă de câte o „cutie a milei”, pe care politicienii să o pună la intrare în imobil. Aşteptăm pe mai departe de la aceştia să ne comunice ce dorinţe au vizavi de dimensiunea ori culoarea obiectului. Cu ajutorul alegătorilor cu inimă, care vor dona formaţiunilor politice amărâte, ei au posibilitatea să scape de eticheta de politicieni prăpădiţi ca sediile de partid.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!