1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Lora, Andreea Bălan, Pepe şi Smiley îşi arată mulţumirea faţă de publicul muscelean pe Facebook

Cu toate lipsurile în privinţa organizării, cât şi în privinţa manierei în care au funcţionat instalaţiile de lumini şi sonorizare, deficienţe reclamate de artişti în timpul recitalurilor, la final, aceştia şi-au exprimat încântarea pentru momentele trăite la Câmpulung. Publicul a fost cel care i-a făcut pe interpreţi să treacă peste inconvenientele tehnice şi să păstreze  amintiri plăcute despre municipiu şi oamenii care i-au aclamat îndelung.    Artiştii care şi-au onorat concertele de Zilele Municipiului şi-au arătat mulţumirea faţă de publicul numeros, care i-a susţinut pe perioada recitalurilor, pe site-urile de socializare.
    Pepe a publicat un mic clip pe Facebook, făcut chiar în timpul concertului, muţumind publicului. Fanii i-au lăsat acestuia zeci de comentarii: “Mulţumim şi noi, că ai venit să ne încânţi, a fost un show pe cinste, te iubim mult!” Sau „mulţumim frumos pentru atmosfera creată la Câmpulung”. Nu numai Pepe şi-a arătat recunoştinţa faţă de publicul muscelean. Lora, Andreea Bălan şi Smiley, de asemenea, în timpul performance-urilor, au făcut mai multe poze, selfie-uri şi video-uri cu mulţimea adunată în faţa Primăriei.
Lora a scris pe reţeaua de socializare: “Mulţumim, Câmpulung Muscel! Ne-am simţit minunat! Love u!”, iar Andreea Bălan, într-un clip postat de aceasta, spune: „Aseară, la Câmpulung am avut parte de cel mai tare public! Vă mulţumesc din suflet!” Satisfacţia că a concertat în faţa unor fani exuberanţi şi-a exprimat-o şi ultimul artist care a urcat pe scena amplasată în Piaţa Primăriei, Smiley, care transmite fanilor: “Câmpulung minunat! Vă mulţumesc pentru primirea pe care mi-aţi făcut-o!”

Probleme tehnice în timpul recitalurilor!

     Pentru că nu totul putea să fie „ca la carte”, de-a lungul recitalurilor susţinute de artişti, au fost repetate de către aceştia micile defecţiuni cu privire la sonorizare şi lumini. Andreea Bălan şi-a exprimat nemulţumirea faţă de cei care se ocupau de lumină, din prisma faptului că, la un act artistic susţinut de aceasta, luminile trebuiau stinse. Pentru că actul în sine cerea acest lucru, artista purta cu întreaga echipă un costum cu lumini de neon, dar pentru că „s-a uitat” de către organizatori acest fapt, omisiunea a dus la oprirea concertului pentru câteva secunde. În timpul pauzei, Andreea Bălan a atras atenţia asupra faptului că doreşte ca totul să fie perfect şi nu permite ca orele sale de muncă să fie denigrate de neatenţia altora. În afară de ea, şi ceilalţi artişti şi-au spus expus nemulţumirea atunci când sonorizarea nu a fost pe măsură şi când au rămas în beznă.    

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!