6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Meci de istorie între fostele glorii ale lui ARO Câmpulung şi Generaţia de Aur a României

Motiv de mare bucurie pentru iubitorii sportului rege. Cu toate că în Câmpulung nu avem echipă nici măcar de Liga 3, pe Stadionul Municipal va fi organizat un meci de istorie. Pe 16 iulie, la ora 18.00, va avea loc o partidă amicală de excepţie între Generaţia de Aur a lui „ARO” Câmpulung şi Generaţia de Aur a Naţionalei României. Partida amicală este prilejuită de împlinirea a 20 de ani de când echipa locală a disputat barajul de promovare în cel de-al doilea eşalon fotbalistic, împotriva celor de la ICIM Braşov. Pe 25 iunie, Sergiu Coman a făcut mii de câmpulungeni fericiţi, înscriind singurul gol al partidei şi cel care a propulsat-o pe „ARO” Câmpulung în Divizia B. Fostele glorii ale echipei câmpulungene se vor întâlni din nou cu spectatorii în cadrul unui meci de istorie. Evenimentul va fi organizat cu sprijinul Primăriei Câmpulung, iar intrarea va fi liberă. Organizatorii speră ca tribunele Stadionului Municipal să fie arhipline. Fotbalişti de istorie, arbitrii internaţionali, oficialităţi ale Federaţiei Române de Fotbal vor fi prezente la acest eveniment fotbalistic. 
-Invitate au fost toate gloriile echipei locale din ultimii 10 ani ale clubului precum:
Ionel Augustin, Paul Rinder, Ionuţ Bălan, Vasile Mănăilă, Jan Gorgonaru, Nicuşor Ceapraz, Ionuţ Ilie, Victor Glăvan, Cornel Mihart, Sandu Din, Petre Gheorghe, Iulian Tameş, Ionuţ Badea, Ionuţ Blidescu, Liviu Bădescu, Sendi Popovici, Remus Safta, Marius Pleş, Ionuţ Stancu, Cristi Constantin, Cici Butaru, Victor Medeleanu, Marius Coporan, Vali Ştefănică, Robert Craioveanu, Sergiu Coman, Alin Durdun, Mihai Ilie. 
-Din generaţia de aur a României sunt, deocamdată, certitudini Jean Vlădoiu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Miodrag Belodedici. Invitaţia a fost făcută pentru toţi componenţii Echipei Naţionale participante la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii din 1994 şi urmează ca, în cadrul acestei săptămâni, să se ştie întreaga componenţă. 
-La cele două tuşe şi la centru, meciul va fi arbitrat de importanţi fluieraşi români. Invitaţi au fost şi câţiva directori de la ARO care au fost aproape de echipă în acea perioadă, precum Aurel Dordea, Gabi Pascu, Valerică Ciobanu şi Ioan Giuvelcă. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!