-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Căminul Cultural Lăzăreşti va avea WC de peste 350 milioane

And Secom Intexim va executa lucrarea 

La începutul lunii aprilie, viceprimarul comunei Schitu Goleşti, Ion Tudor, ne spunea că Primăria are de gând să investească mai mult în Căminele Culturale. Ne vorbea atunci despre necesitatea unui grup sanitar la Lăzăreşti, pentru care proiectul era finalizat. Pe 15 martie, Primăria Schitu Goleşti a lansat un anunţ pe site-ul de licitaţii publice pentru o lucrare care urmează să înceapă la Căminul Cultural din Lăzăreşti. La sfârşitul săptămânii trecute, a fost publicat anunţul de atribuire directă pentru obiectivul: „Amenajare grupuri sanitare şi bazin vidanjabil, la Căminul Cultural Lăzăreşti”, care, din 29 iulie 2014, este instituţie publică de cultură cu personalitate juridică. Pe 4 iunie 2015, a fost atribuită firmei din Câmpulung, And Secom Intexim SRL, care s-a angajat că face lucrarea contra sumei de 36.493,80 lei, cu TVA. Societatea patronată de omul de afaceri Ion Cotescu are de amenajat atât grupurile sanitare, cât şi construirea unui bazin vidanjabil. Investiţia, realizată prin programul anual de achiziţii publice, constă în construirea unui grup sanitar şi bazin vidanjabil, compuse din: lucrării de construcţii, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, racordare apă şi canal, bazin vidanjabil, plus utilajele: convector electric de 500W (4 bucăţi) şi boiler electric (o bucată).
 

Primăria schimbă o parte din echipamentul fotbaliştilor care reprezintă comuna

Tot prin cumpărare directă, o firmă din Piteşti s-a angajat să livreze o parte din echipamentul necesar echipei de fotbal din comună, AS Schitu Goleşti, care activează în Liga a V-a, Seria Nord, după etapa din 7 iunie, situându-se pe locul 11 din 15. Radech Sport Management SRL va aduce echipemente pentru sporturi în aer liber, constând în jambiere şi ghete de fotbal. Cele 14 perechi de jambiere pentru fotbal, cu şosetă din bumbac, mărime senior sau junior, vor avea culoarea albastră. Preţul pentru fiecare bucată este de 14,99 lei, cu TVA, rezultând o sumă totală de 209,86 lei. Ghetele de fotbal sunt cu crampoane de cauciuc, fiind necesare două perechi mărimea 43, patru perechi mărimea 41 şi nouă perechi mărimea 42. Preţul de vânzare a fost de 150 lei, cu TVA, cele 14 perechi ajungând să valoreze 2.100 lei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!