8.5 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Copacul pe care îl tăia i-a zdrobit capul

Un bărbat a sfârşit într-un mod cumplit, sâmbătă. Nenorocirea s-a petrecut într-o pădure privată din comuna Hârtieşti. Proprietarul acesteia, Costel Sorin Safta, în vârstă de 41 de ani, din aceeaşi localitate, a murit după ce un copac pe care tocmai îl tăiase s-a prăbuşit peste el.
Poliţiştii câmpulungeni au fost anunţaţi că, în pădurea Valea Pătulului, un bărbat zace fără suflare în urma unui accident cumplit. Echipa operativă de criminalişti a mers în zonă pentru cercetările ce se impuneau. Acolo s-a constatat că victima, Costel Sorin Safta, a mers în pădurea ce-i aparţinea, ca să taie un copac. Omul a retezat cu drujba un stejar. Când copacul a început să cadă, omul nu a intuit bine direcţia de cădere a acestuia şi s-a dus chiar pe traiectoria lui.  Nenorocirea a făcut să se prăbuşească chiar peste el. În timpul impactului, o creangă groasă i-a strivit capul bărbatului, omorându-l pe loc. Deşi la faţa locului a fost chemat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, medicul nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Trupul neînsufleţit  a fost transportat la Prosectura Spitalului Câmpulung, în vederea efectuării necropsiei. 
 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!