0.7 C
Campulung Muscel
07/12/2023

PPDD vrea candidat propriu pentru Primăria Câmpulung

Miercuri, la sediul PP-DD din Câmpulung a avut loc o conferinţă de presă susţinută de liderii partidului la nivel judeţean şi local. Au fost prezenţi la întâlnirea cu presa locală Marian Fulga, preşedintele organizaţiei judeţene, consilierul Ionică Udrea, preşedintele organizaţiei de la Câmpulung, şi Cristi Toma, preşedintele organizaţiei Mioveni. Şeful de la judeţ a adus la cunoştinţa jurnaliştilor noutăţile din interiorul PP-DD-ului. Pe plan local, a anunţat că Ionică Udrea a ajuns preşedinte interimar, iar acesta are o perioadă la dispoziţie pentru a reconfigura structurile de partid la nivelul municipiului. 
Marian Fulga a ţinut să lămurească faptul că partidul îşi va menţine aceeaşi titulatură de PP-DD, chiar dacă Dan Diaconescu este într-o situaţie neplăcută, acesta fiind condamnat pentru şantaj la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare. Marian Fulga s-a transformat în avocatul acestuia şi a spus că pedeapsa primită de Diaconescu este cea mai mare care poate fi aplicată pentru această infracţiune. 
Tot Fulga a relatat faptul că partidul lui Dan Diaconescu trebuie reorganizat la nivelul oraşelor, municipiilor şi a comunelor şi în vederea unor colaborări politico-administrative. „La Câmpulung este o situaţie puţin delicată în ceea ce ne priveşte, pentru că mai avem un singur consilier, pe domnul Ionică Udrea. Există o majoritate în Consiliul Local şi există şi opoziţie. Lucrurile vor fi interesante în ceea ce priveşte abordarea administrativă în plan local şi, pe de altă parte, alegerile care vor avea loc în 2016.”, a declarat Marian Fulga. Acesta nu exclude ca, în luna iunie, să cadă Guvernul Ponta, ocazie cu care să se organizeze şi alegeri anticipate pentru primăriile care au rămas fără primari, iar PP-DD să vină cu un candidat propriu. Din acest motiv, vrea ca Ionică Udrea să pună la punct organizaţia de la Câmpulung şi să găsească oamenii capabili ca să aibă determinarea necesară de a obţine în continuare cât mai multe mandate de consilieri locali. „Am căutat să fac lucruri bune, atât pe plan politic, cât şi pe plan de voluntariat. Noi am constituit un executiv din persoane care nu au mai făcut politică şi care nu ştiu să trădeze şi caută să îndeplinească misiuni pentru cetăţeni.”, a fost răspunsul consilierului Ionică Udrea. Acesta a anunţat că se ocupă încă de munca voluntară şi, în viitorul apropiat, va relua acţiunile de igienizare şi gazonare din municipiu. 
 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!