4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Europarlamentarul Corina Creţu a venit la Câmpulung să-l susţină pe Marian Rădulescu, candidatul Pro România la Primăria Câmpulung

Duminica trecută, pe 20 septembrie, europarlamentarul Corina Creţu a efectuat o vizită în judeţul Argeş pentru a-i susţine pe candidaţii Pro România la alegerile locale din 27 septembrie. A trecut prin Piteşti, Mioveni, Câmpulung şi Curtea de Argeş şi şi-a arătat încrederea într-un scor care, la scrutinul de la finele acestei săptămâni, să reconfirm ascensiunea partidului.

„Fost comisar european şi actual europarlamentar, doamna Corina Creţu este cel mai competent politician român atunci când vorbim de fonduri europene. Cu sprijinul său, viitorii primari şi viceprimari ai Pro România vor dezvolta proiecte prin care să atragă astfel de fonduri nerambursabile la noi în judeţ. Împreună ÎmPROspătăm Argeşul!”, a spus Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeş.

Ajunsă la Câmpulung, europarlamentarul s-a întâlnit cu simpatizanţii, cu candidatul  Partidului Pro România la funcţia de primar al municipiului în Grădina Publică.

„Mă bucur mult să fiu alături de domnul Marian Rădulescu pentru a-i susţine candidatura la Primăria Câmpulung, un municipiu care trebuie să se dezvolte, un municipiu care are nevoie de locuri de muncă, de spaţii verzi, un municipiu care are nevoie de a exploata potenţialul economic şi turistic atât de important. Vă doresc mult succes! Vă invit pe toţi pe 27 septembrie la vot şi să-l votaţi pe domnul Marian Rădulescu pentru Primăria Câmpulung!”, a transmis Corina Creţu.

„De-a lungul celor 60 de zile, cât a fost precampania şi campania electorală, am avut susţinerea Piteştiului până la Bucureşti, inclusiv a doamnei europarlamentar Corina Creţu. Fiind un partid tânăr, ne-am aruncat într-o luptă cu toate forţele, vrem să scoatem nişte rezultate foarte bune şi, de aceea, vă rog pe toţi să daţi dovadă de curaj. Avem o platformă program, care cuprinde tot ceea ce înseamnă nivelul vieţii din Câmpulung, soluţii pentru crearea locurilor de muncă, susţinerea celor existente, de asemenea, pentru stimularea nivelului de trai, a învăţământului, a tot ceea ce cuprinde un mod de viaţa sănătos în zona noastră. De aceea, vă rog pe toţi ca pe 27 septembrie să ieşiţi la vot tocmai pentru a ne suma o parte din răspundere sau chiar răspunderea unor alegeri corecte şi eficiente, în primul rând pentru partidul nostru.”, a transmis candidatul Pro România la funcţia de primar al Câmpulungului.

Acest material a fost comandat de Partidul Pro România – Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200010.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!