19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Directorii şcolari din tot Argeşul s-au întâlnit la „Carol I”

Ieri, Colegiul Naţional „Carol I” a fost gazda şedinţei directorilor din Argeş. Evenimentul a avut loc în noul amfiteatru al colegiului, care s-a dovedit a fi neîncăpător pentru oaspeţii veniţi în număr mare din toate localităţile judeţului. Şi-au făcut prezenţa la această întâlnire inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu, inspectorii şcolari generali adjuncţi Constantin Biriboiu, Anca Răduţu şi alături de aceştia au participat la discuţii aproximativ 150 de directori, de învăţământ din întreg judeţul. Dintre aceştia, directorii câmpulungeni care au răspuns invitaţiei şefilor de la judeţ au fost: George Radu, gazda evenimentului, din postura de director al Colegiului Pedagogic „Carol I”, Stelian Anastasie, directorul Grupului Şcolar „Auto”, Petre Parghel, directorul Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, Veronica Arsu, director adjunct al Liceului cu Program Sportiv Câmpulung, Nicolae Zaharia, directorul Liceului „Dan Barbilian”, Adriana Nedelcu, directorul Colegiului Tehnic, Ion Cojocaru, directorul Seminarului Teologic „Iustin Patriarhul”, Claudiu Căţoiu, directorul Şcolii Gimnaziale „Sfântul Iacob”, Dalina Bădiţescu, director Şcoala „Nanu Muscel”, Anişoara Şuţa, director Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu”. Din mediul rural am sesizat prezenţa în sală a directorului de la Şcoala Gimnazială Godeni, Cornel Pădureanu, şi a directorului de la Şcoala Gimnazială Valea Mare Pravăţ, Petre Boncoi. 
După cum a declarat inspectorul general Dumitru Tudosoiu a fost ales colegiul muscelean, deoarece, din punctul său de vedere, instituţia de învăţământ din Câmpulung este apropae cea mai frumoasă unitate din judeţ. Temele atinse în cadrul şedinţei au fost examenele inspectorilor şcolari, s-a discutat despre procedura de pregătire a examenelor naţionale la clasele a II-a, a IV-a, a VI-a şi, mai ales, a VIII-a, dar şi a concursului naţional de Bacalaureat. Inspectorul Dumitru Tudosoiu a ţinut să menţioneze faptul că este foarte mulţumit de rezultatele obţinute la olimpiadele naţionale, la care au participat elevii judeţului nostru. 
„La acest moment sunt foarte mulţumit, avem cinci premii I la olimpiadele naţionale, avem premii II, avem menţiuni, avem premii III, avem foarte mulţi participanţi, chiar dacă nu au obţinut premii la etapele naţionale, Argeşul a fost reprezentat de foarte mulţi copii la nivel naţional. Trebuie să menţionăm că sunt rezultate parţiale, nu sunt rezultatele finale, pentru că Ministerul Educaţiei încă mai are în desfăşurare etape naţionale şi vom avea o situţie finală la momentul lunii iulie, sunt etape programate şi în vacanţa elevilor, pentru că nu sunt suficiente weekend-urile pentru câte etape sunt în desfăşurare”. După încheierea şedinţei directorii, au vrut să cunoască liceul în totalitate şi au pornit în vizitarea acestuia pentru a vedea un liceu model aşa cum a declarat inspectorul Dumitru Tudosoiu. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!