11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

PNL-iştii susţin că există o ruptură între Consiliul Local şi juriştii Primăriei

Consilierii locali ai PNL consideră că la Primăria Câmpulung există o ruptură între Consiliul Local şi cei care trebuia să asigure bunul mers al instituţiei. Cu primarul Călin Andrei ieşit din peisaj, Primăria a ajuns o stână fără câini, consilierii fiind blocaţi de fiecare dată de deciziile secretarului Nicolae Ghinea. PNL-iştii consideră că tot ce se întâmplă rău în cadrul Primăriei are de a face cu secretarul pe care îl acuză că nu îşi respectă sarcinile de serviciu.
„Domnul secretar face numai ce consideră. Blochează administraţia locală prin alegerea şi schimbarea viceprimarului, dar treburile juridice şi de care ar trebui să se ocupe nu le face. Nu se poate lucra în condiţii bune la Primărie. Există o ruptură din partea celor de la Primărie. Mie mi-a dat impresia că domnul Ghinea este avocatul angajat de PSD. Noi ne-am dus cu sufletul deschis, cu vorbă bună, şi ne-a spus că, dacă avem nevoie de informaţii, să facem scris şi o să ne răspundă. Asta nu este atitudine de secretar al municipiului. Câmpulungenii trebuie să înţeleagă că ruptura nu este din partea noastră. Avem dovezi, cu documente, prin care putem arăta că secretarul municipiului nu îşi respectă sarcinile de serviciu.”, a declarat Ionel State în cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută de PNL.
De aceeaşi părere este şi Bogdan David, cel care se luptă cu Liviu Ţâroiu în instanţă pentru funcţia de viceprimar. Acesta spune că a simţit pe propria-i piele faptul că secretarul Ghinea ajută partidul lui Ţâroiu. „O ruptură este între aparatul propriu şi angajaţii Primăriei, nu între noi şi Consiliul Local. Pe noi ne deranjează că nu ni se înaintează actele care trebuie înaintate Consiliului Local în termenele legale. Dacă ordinul prefectului a venit la Primărie pe 2 februarie, noi nu avem nicio hârtie venită să ne înştiinţeze că mandatul primarului a încetat. Din punctul nostru de vedere, primar este tot Călin Andrei, pentru că nu am fost înştiinţaţi că ar fi încetat mandatul.”, l-a completat Bogdan David pe colegul său de partid. Tocmai pentru că acesta nu are încredere în juriştii Primăriei, Bogdan David a plătit din buzunar o casă de avocatură, care să îi apere interesele în procesele pe care Consiliul Local le are cu viceprimarul Liviu Ţâroiu şi Instituţia Prefectului.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!