19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

ADP a colectat fierul rezultat din demolarea vechii hale a Pieţei Centrale

După o perioadă în care fierul vechi rezultat din demolarea halei Pieţei Centrale a fost ţinut pe terenul viitoarei construcţii, echipele ADP au colectat resturile rămase.

Lucrările de construire a noii hale a Pieţei Centrale nu au început până acum, nu din cauza neconcordanţelor care au dus la sistarea colectării fierului vechi de pe teren, ci din cauza Companiei Naţionale de Investiţii, care se ocupă de proiectul în cauză şi care, după ce proiectul a suferit anumite modificări, aceasta întârzie să dea ordinul de execuţie constructorului. Aceasta nu mai este treaba Primăriei Câmpulung, ci strict a Companiei Naţionale de Investiţii, după cum specifică viceprimarul Alin Vlădău: „C.N.I., în momentul în care are proiectul tehnic gata, cu modificările pe care le-au cerut cei de la ISU, se transmite proiectul tehnic în totalitatea lui, semnat, la constructor, care primeşte ordinul de începere al lucrării de la Ministerul Dezvoltării. Am discutat cu constructorul şi nu poate să vină să înceapă să îşi delimiteze zona de şantier până nu primeşte ordinul de începere. Noi eram obligaţi ca într-un anumit termen să asigurăm liber locul, şi l-am asigurat. Nu ne-am grăbit să luăm fierul până acum, pentru că nu aveam de ce. Constructorul ne va anunţa când va veni, cu o săptămână sau două înainte.”.

Fierul a fost colectat, cântărit şi depozitat în curtea ADP, iar, în urma acestei proceduri, s-a întocmit un proces verbal de către o comisie care a constatat cantitatea colectată. Urmează ca, în momentul când se va da ordinul de execuţie, constructorul să vină şi să-şi organizeze şantierul, prim montarea gardurilor în perimetrul zonei de construcţie. Câştigătoarele contractului cu o valoare de 15.171.942,63 lei sunt firmele asociate Inside Construction SRL, Inside Construction SRL, din Roman – Neamţ, în calitate de lider, Ilvea Building SRL, din Altamura – Italia, Consulting Grup Expert SRL, din Moineşti – Bacău. Acestea au alături de ele cinci subcontractanţi: WPT Industry Group SRL, din Bacău, Electro Andsilv SRL, din Luţca – Neamţ, Gamserv Protect SRL, din Bacău, Gamserv Cons SRL, din Bacău, şi Anti-Pan-Cons SRL, din Bacău.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!