19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Trei constructori de drumuri, înscrişi la licitaţia pentru asfaltarea a 20 de uliţe din Albeştii de Muscel. Între aceştia se află şi Sorinel Răuţoiu, cu firma sa, Group Concif

Invitaţia lansată de Primăria Albeştii de Muscel constructorilor de drumuri de a-şi prezenta ofertele în cadrul licitaţiei având ca miză un contract de peste 10 milioane de lei a trezit interesul a trei firme din domeniu. Administraţia publică locală intenţionează să pună la punct condiţia a 20 de căi de acces de pe teritoriul localităţii, beneficiind de o finanţare nerambursabilă. Fiind vorba despre un număr ridicat de tronsoane care necesită reparaţii capitale, contractul a fost divizat în trei loturi, pentru ca ofertanţii să aibă posibilitatea să opteze pentru unul, două sau toate trei.

  • Câte un ofertant pentru fiecare dintre cele trei loturi  

Startul licitaţiei s-a produs pe 19 februarie 2024, fiind acordat un răgaz până pe 15 martie 2024 pentru pregătirea documentaţiilor cerute pentru înscrierea la procedura derulată de Primăria Albeştii de Muscel. Valoarea totală a contractului intitulat „Modernizare de drumuri în comuna Albeştii de Muscel, judeţul Argeş” este de 10.045.910,20 lei.

Au accesat procedura de achiziţie trei asfaltatori prezenţi la licitaţiile organizate de primării: Drum Construct Logistik SRL, din Miceşti, reprezentată de Ştefan Sorin Rădulescu, a depus ofertă pentru lotul 2 al contractului; Group Concif SRL, din Bădeni – Stoeneşti, firma lui Sorinel Răuţoiu, îşi doreşte lotul 1; o asociere formată din două firme: Ideal Construct Activ SRL, din Bradu, reprezentată de Florin Stuparu, şi Valah Construct Grup SRL, din Piteşti, reprezentată de Viorel Olteanu, s-a înscris pentru lotul 3.

După cum precizam în deschiderea articolului, organizatorii procedurii de achiziţie au împărţit contractul în trei loturi, ca în cazul în care vreun ofertant vrea să opteze numai pentru unul să aibă această posibilitate.

Lotul 1 are o valoare estimată de 3.366.041,18 lei şi cuprinde 4 drumuri: Uliţa Floreşti, cu o lungime de 824 metri liniari; Uliţa Pârlog, cu o lungime de 994 metri liniari; Uliţa Vuţei, cu o lungime de 304 metri liniari; Uliţa Primăriei, cu o lungime de 105 metri liniari. Distanţa pe care autorităţile locale şi-au propus s-o reabiliteze prin turnarea covorului bituminos este de 2.227 metri liniari.

Lotul 2 se cifrează la 3.534.496,88 lei, valoarea aferentă celor 6 drumuri: Uliţa Mălin, cu o lungime de 582 metri liniari; Uliţa Smadea, cu o lungime de 374 metri liniari; Uliţa Lac, cu o lungime de 401 metri liniari; Uliţa Coastă, cu o lungime de 272 metri liniari; Uliţa Gavecioiu, cu o lungime de 382 metri liniari; Uliţa Murgu, cu o lungime de 236 metri liniari. Cele şase tronsoane cumulate totalizează 2.247 metri liniari.

Lotul 3 presupune un necesar financiar de 3.175.122,13 lei pentru punerea la punct a celor 10 drumuri cuprinse în acest „calup”: Uliţa Valea, cu o lungime de 209 metri liniari; Uliţa Valea Istraua, cu o lungime de 679 metri liniari; Uliţa Ţigăilor, cu o lungime de 199 metri liniari; Uliţa După Plai – tronsonul 1, cu o lungime de 237 metri liniari; Uliţa După Plai – tronsonul 2, cu o lungime de 196 metri liniari; Uliţa Tanarog, cu o lungime de 243 metri liniari; Uliţa Păstrăvăriei – tronsonul 1, cu o lungime de 451 metri liniari; Uliţa Gura Văii, cu o lungime de 187 metri; Uliţa Micuzilor, cu o lungime de 137 metri; Uliţa Păstrăvăriei – tronsonul 2, cu o lungime de 160 metri. Drumurile incluse în acest lot măsoară 2.698 metri liniari.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!