22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Echipele de fotbal vor fi monitorizate, pe Stadionul Municipal, cu ajutorul unor camere performante, care oferă detaliile efortului fizic depus de fiecare jucător

De curând, pe terenul de fotbal de pe Stadionul Municipal Câmpulung au fost montate camere care monitorizează jucătorii în timpul antrenamentelor, existând posibilitatea de a transmite, în timp real, efortul fizic depus de fiecare jucător.

Camerele au fost plasate în cele două capete ale terenului, în spatele porţilor, precum şi pe tribună. Potrivit lui Florin Badiu, reprezentantul galeriei de fotbal, sistemul contribuie la pregătirea fizică a jucătorilor: „Sistemul monitorizează jucătorii, inclusiv antrenamentele, inclusiv meciurile. Prin acest sistem poţi selecta un jucător şi îţi va arăta, la antrenament, cât a alergat, ce efort a depus, ce sprint a avut, precum şi alte detalii tehnice.”.

Un aspect important este utilizarea aparatelor Catapult, purtate de jucători în timpul antrenamentelor, care se conectează la sistem şi monitorizează efortul fizic. De asemenea, camerele fiind conectate în permanenţă la internet, pot oferi transmisiune video în direct pentru cei care doresc să vizioneze partida de fotbal de acasă. Această investiţie, alături de cea a regenerării gazonului de pe teren, aparţine doctorului Claudiu Ciolan, finanţatorul echipei Muscelul Câmpulung, care doreşte promovarea echipei în Liga a II-a.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!