15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Doamnele şi domnişoarele, cadorisite cu flori din partea primăriţei Elena Lasconi, de Ziua Femeii

Astăzi, 8 martie 2024, Câmpulungul a fost în sărbătoare, iar doamnele şi domnişoarele au fost răsfăţate şi onorate într-un mod special. Piaţa Primăriei a devenit, rapid, locul unde femeile au simţit că astăzi este despre ele, este ziua lor.

Primăriţa Elena Lasconi şi viceprimarul Alin Vlădău au avut grijă ca fiecare femeie să se simtă specială. Astfel, acestora li s-au dăruit flori, prăjituri şi urări de bine, simţindu-se apreciate şi respectate. Zâmbetele şi mulţumirile sincere venite din partea celor cadorisite au reprezentat cea mai frumoasă recompensă pentru gestul simbolic. Iniţiativa generoasă a venit din partea Primăriei Câmpulung şi a Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, care au dorit să marcheze această zi importantă într-un mod aparte.

În plus, nu doar femeile din Piaţa Primăriei au fost răsfăţate în această zi. Angajaţii din primărie au fost incluşi în gestul generos al Elenei Lasconi şi al viceprimarului Alin Vlădău, fiind plăcut surprinşi. Fiecare birou a fost vizitat, iar fiecare angajat a primit câte o floare şi un cuvânt de apreciere, simboluri ale recunoaşterii pentru munca lor.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!