3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Pompierii de la Detașamentul Câmpulung au reușit să stingă, într-un timp scurt, două incendii de vegetație

Două incendii de vegetație au avut loc ieri seară, în jurul orei 18.30. Unul a fost în parcarea de camioane de lângă cimitirul de la Apa Sărată, iar celălalt, la Flămânda.

Din primele informații oferite de Poliția Locală Câmpulung, se pare că cineva ar fi dat foc vegetației de pe malul Râului Târgului, în zona parcării de camioane, și nu a supravegheat-o, iar la scurt timp, flăcările s-au extins pe o porțiune de aproximativ 200 de metri. În urma sesizării pe care Poliția Locală a primit-o din partea unor cetățeni, la fața locului s-au deplasat un echipaj al Detașamentului de Pompieri Câmpulung, o echipă a Poliției Naționale, precum și o echipă a Poliției Locale, care au asigurat zona prin măsurile specifice de îndepărtare a eventualelor pericole.

Pompierii au reușit să stingă incendiul de la Apa Sărată în aproximativ 10 minute de la sosirea acestora, iar în ceea ce privește incendiul de la Flămânda, a fost vorba despre unul mai mic și a putut fi stins mult mai repede. Astfel, îm abele situații, nu au fost pagube materiale sau victime.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!