20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Holcim a numit un nou director la conducerea Fabricii de Ciment din Câmpulung

Cornel Banu, directorul Fabricii de Ciment Câmpulung timp de şase ani, a fost promovat, începând cu luna ianuarie a acestui an, în rolul de director industrial Holcim România & Republica Moldova, coordonând activitatea fabricilor din Aleşd, Câmpulung, Adjud, Turda şi Rezina (Republica Moldova), asigurând astfel o platformă comună pentru creşterea performanţei şi susţinerea proiectelor de dezvoltare planificate în următorii ani. În cei peste şase ani la conducerea fabricii, Cornel Banu a reuşit să propulseze Fabrica de Ciment Câmpulung în topul fabricilor Holcim de la nivel european şi global, în ceea ce priveşte performanţele şi tehnologiile implementate.

Funcţia de director al fabricii de ciment Câmpulung este preluată de Claudiu Anghel, care a ocupat până în prezent funcţia de manager de Mentenanţă şi coordonator al proiectelor de investiţii. Claudiu Anghel este muscelean şi are o experienţă de peste 25 de ani în compania Holcim, din care 10 ani a lucrat în echipe şi proiecte internaţionale din cadrul companiei, în ţări precum Azerbaidjan şi Slovacia. În toată această perioadă, a dobândit o expertiză solidă în proiecte de dezvoltare şi de creştere a performanţei pentru diverse segmente de business Holcim.

Cornel Banu, director industrial Holcim România: „Conducerea Fabricii de Ciment Câmpulung a fost una dintre cele mai provocatoare şi mai pline de satisfacţii experienţe din cariera mea, iar noul rol îmi va oferi cu certitudine noi obiective în parcursul meu profesional. Numirea lui Claudiu, un profesionist desăvârșit, la conducerea fabricii este un pas natural în evoluția operațiunilor fabricii și a carierei sale. Îi urez succes în noul său rol și în realizarea obiectivelor pe care și le propune!”.

Claudiu Anghel, director al Fabricii Holcim Ciment Câmpulung: „Îmi doresc să continuăm să livrăm aceleași rezultate importante la nivelul Fabricii de Ciment Câmpulung și în perioada următoare și să contribuim la transformarea operațiunilor în unele cât mai sustenabile. Totodată, vom continua să avem grijă de dezvoltarea și siguranța angajaților noștri și să ne implicăm în sprijinirea comunității locale”.

Din acest rol, Claudiu Anghel va avea misiunea de a coordona și gestiona activitatea Fabricii de Ciment Câmpulung, în vederea creșterii performanței operaționale și a asigurării unui mediu de lucru sigur pe termen lung, contribuind, totodată, la realizarea cu succes a obiectivelor fabricii de ciment și la pregătirea pentru un viitor sustenabil. Una dintre prioritățile sale va fi decarbonizarea procesului de producție, prin reducerea emisiilor de CO2. Cei doi vor continua, din noile roluri, să contribuie la succesul Fabricii de Ciment Câmpulung, în bună vecinătate cu comunitatea locală.

În ultimii șase ani, Holcim a realizat în comunitățile din Valea Mare Pravăț, Stoenești, Boteni și Câmpulung investiții în proiecte în valoare de peste 1 milion de euro, contribuind la dotarea laboratoarelor de informatică și științe din școli, modernizarea sălilor de clase, susținerea spitalelor cu aparatură performantă, dar și crearea de locuri de joacă pentru copii. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!