18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Muscel Auto Show a atras, la Câmpulung, vizitatori din toată România

În acest week-end, la Câmpulung, s-a desfășurat unul dintre cele mai așteptate evenimente auto, destinat pasionaților de mașini modificate, Muscel Auto Show, ediția a II-a. În cele două zile, respectiv sâmbătă, 1 iulie 2023 și duminică 2 iulie 2023, Stadionul Municipal Câmpulung a avut parte de foarte mulți participanți, care și-au expus exemplarele spre deliciul publicului numeros. De asemenea, pe parcursul celor două zile, aceștia au avut parte de concursuri și premii pe măsură. Organizatorii s-au ocupat de tot ceea ce a fost necesar pentru desfășurarea evenimentului în cele mai bune condiții și, cu toate că programul s-a modificat puțin pentru a avantaja participanții care nu au mai putut rămâne până la final, Muscel Auto Show, ediția din 2023, a fost un succes pentru orașul Câmpulung, reușind să atragă vizitatori din toate părțile țării.

 • Peste 150 de mașini au umplut terenul Stadionului Municipal Câmpulung

Ziua de sâmbătă a început cu primirea participanților, care au format o deosebită expoziție de mașini, veniți atât din județul Argeș, cât și din alte județe, pentru a încânta publicul cu diferite „proiecte” pe care aceștia le-au amenajat în decursul anilor, cu ore de muncă și multe investiții. Printre invitați s-a numărat cunoscutul Tik-Toker Bagheera, un pasionat înrăit al mașinilor ce dezvoltă mulți cai putere și care pot face un zgomot excepțional datorită evacuărilor modificate. Potrivit acestuia, „dragostea pentru mașini a început de la vârsta de 18 ani, imediat cum mi-am luat permisul, dar dacă ar fi să fiu sincer, încă din copilărie, prin jocurile cu mașini, cam de atunci a început toată dragostea”. În prezent, acesta are un Audi S8 și este foarte cunoscut în evenimentele auto pentru modificările pe care le prezintă mașina: „este vorba despre un Audi S8 din 2013 cu un motor de 4.0L, benzină, ce dezvoltă 760 CP și 911 newton-metru cuplu. Tracțiune quattro, mașina a fost modificată, avem parte de filtre sport, soft pe partea de motor și cutie, astfel am reușit să ajungem la ceastă performanță de 670 CP. Am participat la foarte multe evenimente auto, pe lângă faptul că într-adevăr mănâncă ceva bani, oferă multe alte lucruri în schimb și anume o bucurie în suflet. Este un sentiment ca și cum ți-ai face o casă de la 0, așa și cu mașina de genul acesta. Am intervenit, de asemenea, și pe partea de suspensie, mașina are o suspensie individuală ce se poate ridica și lăsa, în funcție de ce este nevoie. Cea mai tare modificare a acestei mașini este evacuarea. Mașina poate atinge o viteză de peste 320km/h. Cu toate acestea, nu am mers cu o viteză atât de mare, consider că este o viteză foarte mare. Cea mai mare viteză cu care am mers a fost de 200km/h, în Germania. Ce trece peste această viteză consider că este foarte periculos și având în vedere că cineva te așteaptă acasă este foarte riscant și nu merită”, a completat Bagheera. Totodată, acesta a menționat că: „sfatul meu pentru tineri ar fi să nu ne mai uităm în grădina celuilalt și să fim recunoscători pentru ceea ce avem. Nu ar trebui să mai judecăm proiectele celorlalți”.

Sâmbătă s-au desfășurat probele de concurs precum: „Ținutul jantei”, „The Rope”, „Limbo”, iar la finalul zilei, cei prezenți au avut parte de cea mai spectaculoasă și îndrăgită probă, „Loudest Pipes”, la care participanții au turat motoarele astfel încât evacuările modificate să scoată un sunet cât mai puternic. Cu siguranță această probă a fost pe placul celor pasionați, prezenți la eveniment.

În ultima zi a evenimentului, duminică 2 iulie 2023, înainte de festivitatea de premiere, publicul a avut parte de un show formidabil de drift-uri, oferit de piloți de elită precum Vali Porcișteanu, Alexandru Gorgan „Kellu”, Adrian Rizoiu și Școala de pilotaj KNS. Sute de oameni, printre care și copii curioși, s-au adunat în jurul parcării Stadionului Municipal Câmpulung pentru a vedea acest show de drift de neuitat.

 • Festivitatea de premiere

La finalul zilei s-a organizat festivitatea de premiere, în care participanții au fost premiați pe diferite criterii, la diferite probe de concurs și secțiuni.

Așadar, iată mașinile câștigătoare:

 • Limbo Static – B 990 WTF
 • Limbo Perne – AG 29 FIT
 • Best Exterior – B 992 MAF
 • Best Paint – IF 38 TOR
 • Best Wrap – B 42 WMF
 • Best Wheels – B 404 CRS
 • Loudest Pipes – B 606 WRO
 • Femme Cup – MM 03 AHS
 • Loudest Pipes Moto – B 666 ARA
 • Best Moto – GR 11 MCY
 • Best Interior – TR 99 XOX
 • Best Trunk Setup – IF 93 ARY
 • Best Off-road – AG 77 URC
 • Air Ride – B 333 FSS
 • Best Engine – TR 03 RRS

La categoria specială, Best Car of The Show, au fost premiate următoarele mașini:

 • Locul I – B 518 WAR
 • Locul II – AG 90 RBT
 • Locul III – BZ 01 UPU

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!