18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

AS Cimentul Valea Mare Pravăț – ACS Vulturii Vulturești: 3-1

Victorie pentru AS Cimentul Valea Mare Pravăț în ultimul meci disputat cu ACS Vulturii Vulturești.

  • Echipa a avut parte de două victorii consecutive

Pentru AS Cimentul Valea Mare este al doilea câștig consecutiv pe care îl acumulează în acest retur de campionat. Echipa a mai avut parte, de asemenea, de o victorie și cu o săptămână înaine, unde a înfrânt-o pe CS Sporting Pitești cu un scor de neegalat: 13-3.

De data aceasta, meciul nu a creat emoții pentru jucătorii echipei, care au dominat meciul pe parcursul celor 90 de minute. Au intrat cu avantaj minim la pauză, scor 1-0, datorită golului superb reușit de Leo Grancea. În a doua repriză, avantajul a fost majorat rapid de către Leo Grancea și Alexandru Ovejdanie, care au marcat două goluri superbe.

La finalul meciului, oaspeții au marcat golul de onoare, stabilind astfel scorul final de 3-1 pentru Valea Mare. Duminica viitoare, 21 mai 2023, Cimentul Valea Mare va avea parte de următorul meci, care se va disputa la Rădești.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!