1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

O nouă victorie pe teren propriu pentru AS Contabilitate Stoenești

Duminică, 23 aprilie 2023, pe terenul propriu, Parc Stoenești, s-a disputat meciul de fotbal dintre AS Contabilitate Stoenești și ACSC Voința Țițești. Scorul a fost de partea echipei gazdă, care a încheiat partida cu 3-2.

  • Iată filmul meciului

Echipa AS Contabilitate Stoenești a pornit cu optimism în acest joc, dorind să facă uitată înfrângerea din etapa precedentă și să păstreze cele trei puncte acumulate. Dorința a fost îndeplinită, întrucât, jucătorii echipei au avut parte de un meci echilibrat, care, deși a început cu avantajul oaspeților, partida s-a finalizat cu înfrângerea acestora din partea echipei gazdă.

În prima repriză, ACSC Voința Țițești a marcat primul gol urmând ca, la începutul celei de-a doua reprize, aceasta să înscrie și cel de-al doilea gol. Cu toate că avantajul era de partea adversarilor, jucătorii echipei AS Contabilitate Stoenești au jucat în ofensivă, iar mijlocașul echipei, Claudiu Florinel Luca, a înscris în ultimele 30 de minute ale jocului nu mai puțin de 3 goluri care au adus victoria garantată a echipei AS Contabilitate Stoenești.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!