20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Al cincilea amical, a patra victorie. ARO Câmpulung – Roberto Ziduri (DB) 4-3 (1-0)

ARO Câmpulung a disputat, sâmbătă, pe terenul sintetic de la Dragoslavele, cel de-al cincilea meci de pregătire din această pauză competiţională. Echipa pregătită de Ovidiu Tică s-a impus cu scorul de 4-3 în faţa formaţiei de Liga a 4-a din Dâmboviţa, Roberto Ziduri, iar Măzărache şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor. Potrivit aromuscel.ro, a fost 1-0 la pauză, după golul marcat de Dascălu din lovitură de la 11 m.

Oaspeţii au egalat la începutul reprizei secunde, după care, rând pe rând, Măzărache, Jenaru şi, din nou, Dascălu au dus scorul la 4-1. Pe fondul relaxării în final de joc, oaspeții au mai punctat de două ori, astfel că ARO Câmpulung – Roberto Ziduri s-a încheiat 4-3. Următorul joc amical al echipei noastre se va juca sâmbătă, 25 februarie, cu CSM Codlea (L4 Brașov)

ARO Câmpulung: Dumitrică – Heroiu, Stancu, Butac, R.Cicu – Robu, Neagu, Dascălu – Jenaru, Fl.Costea, Măzărache. Antrenor: Ovidiu Tică. Au mai jucat: Bădulescu – Ciobanu, Koci, A.Cicu, Horvat, Ivașcu.
Rezultatele meciurilor amicale disputate de ARO Câmpulung în această iarnă:
3-3 cu Muscelul Câmpulung (L3)
0-1 cu Vediţa Coloneşti (L3)
3-0 cu Recolat Gura Şuţii (L4, DB)
2-1 cu Steagu Roşu Braşov (L3)
N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!