18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

O familie din Schei a donat anul acesta Primăriei Câmpulung bradul care va fi împodobit de sărbători

În acest an, o familie din cartierul Schei a donat Primăriei un brad pentru a fi împodobit cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Bogdan Pătru, directorul S.P.A.D.P.P, s-a ocupat de amenajarea acestuia în centrul orașului. Firma PET Electric va urma să îl împodobească cu diferite luminițe și decorațiuni. De asemenea, Bogdan Pătru a specificat că săptămâna viitoare va sosi și patinoarul, pentru a fi montat.

Potrivit directorului S.P.A.D.P.P, Bogdan Pătru, inițiativa de a monta acest brad încă de la jumătatea lunii noiembrie a fost luată datorită aglomerării pe care cei de la PET Electric o au și nu ar reuși să-l împodobească în timp util. „Săptămâna viitoare vine și patinoarul și apoi se încurcau lucrurile, astfel că a trebuit să le organizez de așa natură încât oamenii să nu se aglomereze. Totuși nu este foarte devreme, pentru că până îl vor împodobi și până va îngheța și patinoarul, dorim ca pe 1 decembrie să fie gata toate. Ne-am gândit, inițial, să-l facem de Moș Nicolae, dar am să-i spun doamnei primar să încercăm să fie gata pe data de 1 decembrie, pentru că tot sunt aceste zile libere, iar oamenii sunt acasă și pot veni împreună cu copiii pe la patinoar. Decizia este a dumneaei. Luni o să avem o ședință scurtă și vedem la ce concluzie se ajunge. În principiu, vreau să fie gata toate și să nu mai avem probleme”, a menționat Bogdan Pătru.

De asemenea, acesta a mai specificat faptul că „Buget nu avem pentru brad, totul facem pe omenia și pe buna credință a oamenilor și trebuie să înțelegem și să fim mai buni, mai ales acum, de sărbători. Noi ne-am ocupat de marcare, de tăiere, de transport și de așezarea acestuia în suportul special amenajat”. Bradul a fost donat de către o familie din Schei, care nu a dorit să-și spună numele, dar gestul acesteia a fost foarte frumos.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!