23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Primarul Eugen Liviu Poșircă, ales președinte al PSD Vulturești

Pe 13 noiembrie 2022, s-a ales preşedintele PSD din Vultureşti

Organizația PSD Vulturești și-a ales conducerea pentru un nou mandat. Membrii care au participat la Adunarea Generală l-au ales pe primarul Eugen Liviu Poșircă în funcția de președinte, fiind desemnați cu acest prilej și ceilalți membri ai Biroului de Conducere.

La Adunarea Generală de la Vultureşti a fost prezentă o echipă puternică a PSD Argeș: Ion Mînzînă, președintele PSD Argeş și al Consiliului Județean, deputatul Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș: Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, primarul Ion Georgescu de la Mioveni, primarul Alin Văduva de la Davidești, primarul Vasile Leau de la Boteni, consilierii județeni Mariana Ionescu, Ramona Șerban, Nicolae Tudose, Aurel Iacșa, Cornel Popescu, consilier local la Mioveni, secretarii tehnici: Ghiorghe Vătășescu și Toma Nicodim.

“Felicitări primarului Eugen Liviu Poșircă și echipei PSD de la Vulturești! Mult succes în activitatea politică și administrativă!”, declară liderii PSD Argeş.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!