27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Protocol de colaborare între CNAIR și autoritățile din județul Argeș

Astăzi, 02 noiembrie 2022, în prezența ministrului Transporturilor – Sorin Grindeanu, președinte Consiliul Județean Argeș Ion Mînzînă și directorul CNAIR Cristian Pistol au semnat un protocol de colaborare între CNAIR și autoritățile din județul Argeș pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni.

„Mă bucur că printr-o bună colaborare între autoritățile centrale – Ministerul Transporturilor, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – și autoritățile locale – Consiliul Județean Argeș și primăriile Pitești, Mioveni și Mărăcineni – după o lungă căutare a soluțiilor, acestea au fost găsite! Mă bucur că și-a asumat Consiliul Județean Argeș responsabilitatea semnării protocolului în baza căruia să poată demara procedura pentru studiul de fezabilitate pentru drumul expres Pitești-Mioveni!”, a declarat Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!