18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Restaurantul „Musceleanca” face eforturi de a menține deschis Tonic Lounge

Restaurantul „Musceleanca”, ce urma să fie închis, iar un număr de 28 de angajați să își piardă locul de muncă, a decis, vineri, 30 septembrie 2022, să facă eforturi mari și să mențină în continuare deschis Tonic Lounge by Musceleanca. Această decizie a venit în urma sutelor de mesaje primite de la susținători, care au încurajat conducerea de a nu închide localul.

  • Solidaritatea și prietenia oamenilor împiedică închiderea localului

În urma lucrărilor de pe bulevard, majoritatea oamenilor au evitat acest culoar, fapt ce a dus la o scădere considerabilă a numărului clienților ce treceau pragul restaurantului „Musceleanca”. Datorită acestui efect, un număr mare de angajați urmau să-și piardă locul de muncă.

Vineri, 30 septembrie 2022, pe pagina de Facebook a localului, „Musceleanca Restaurant & Pub”, a apărut un mesaj de mulțumire, adresat tuturor celor care încurajează menținerea localului deschis: „Trăim cu toții vremuri dificile. Partea bună este că în aceste momente simțim un pic de solidaritate și prietenie. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis mesaje de susținere în aceste zile! Încurajările voastre ne-au copleșit. Așa că, vom face eforturi mari și încercăm să ținem deschis Tonic Lounge by Musceleanca. Suntem aici din 1972! Nu știm cât o să rezistăm, dar continuăm și încercăm să păstrăm toți angajații noștri. E greu, dar pentru noi e mai mult decât o afacere. E locul în care câmpulungenii se strâng împreună și unde se simt bine. E moștenirea tatălui meu pe care vreau să o duc mai departe și să o împărtășesc celor care ne trec pragul. E adevărat că ultima perioadă ne-a pus reale probleme. Lucrările de pe bulevard, ce au culminat cu blocarea lui, i-au alungat practic pe turiștii ce se opreau la noi. Interzicerea accesului pe bulevard îi forțează să ocolească orașul. Simpla activitate de aprovizionare a restaurantului este o adevărată aventură, iar uneori e aproape imposibil să o realizăm. Știm că nu suntem singurii care se confruntă cu aceste probleme, unii au renunțat deja la afacerile lor, alții fac tot posibilul să supraviețuiască, la fel ca noi. Știm că, dacă interesul tuturor ar fi binele Câmpulungului, dacă ne-am opri din a face rău, situația bulevardului ar putea fi rezolvată, noi am fi uniți, puternici și mai fericiți. Știm că sunteți alături de noi. Ne vedem la #toniclounge!”.

Așadar, restaurantul „Musceleanca” va menține în continuare deschis Tonic Lounge, fără a mai da afară cei 28 de angajați, însă nu se știe exact cât timp va rezista.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!